körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

KATHMANDU, Nepál – A hindu szent emberek a Bhakták pénteken csatlakoztak Katmandu tiszteletreméltó Pashupatinath templomában, ahhoz az éves Shivaratri fesztiválhoz, ahol nyilvánosan marihuánás cigarettákat gyújtottak meg a hatóságok tilalma és figyelmeztetése ellenére is.

Rendőrök százai járőröztek az erdővel körülvett Pashupatinath templom körül, melyet a kannabisz használók zsúfolásig telítettek meg a Shivaratri fesztivál megünneplésére.

Egy csoport nemrégiben petíciót nyújtott be a kormányzó párt törvényhozóinak, a marihuána termesztésének és felhasználásának legalizálására.

“A marihuána szívása tilos, ugyanakkor évszázados hagyomány, amelyet tiszteletben kell tartanunk” – mondta Suman Khadka rendőr és hozzátette, hogy letartóztatásokat nem tartottak.

OLVASS TOVÁBB

Több ezren szívtak kannabiszt a Nepáli hindu fesztivál ideje alatt – #mke

Több ezren szívtak kannabiszt a Nepáli hindu fesztivál ideje alatt – #mkeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok