körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Na ez legalább tényleg bűnöző… 😂

Tekintélyes mennyiségű kábítószert találtak a rendőrök Rekop György humoristánál. A razziáról a Ripost értesült, a lapnak Rekop egyik szomszédja mondta el, hogy múlt hét kedden lett figyelmes a ház előtt álló rendőrautókra. A rendőrség megerősítette az információt, közlésük szerint szeptember 29-én kaptak bejelentést arról, hogy a 19. kerületi Bethlen Gábor utcában, az egyik lakás erkélyén fűnek látszó növények találhatók.

A kutatás során a nyomozók kábítószergyanús növényi származékot, valamint két kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le. Az ott lakó Rekopot és barátnőjét elfogták, majd előállították a kerületi rend­őrkapitányságra.

Rekop György régóta ismert stand-up humorista, régebben a Dumaszínházban, majd a Showder Klubban lépett fel.

forrás:

https://24.hu/kultura/2020/10/08/rekop-gyorgy-showder-klub-kabitoszer-drog-razzia/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok