0

Saját ingyen CBD webshoppot szeretnék

Print Friendly, PDF & Email

Bízz a HempMate-ben. Élvezd a fejlődést.

Egy jó barát felemel, ha padlóra kerülsz. Egy jó barát akkor segít, amikor arra valóban szükséged van. És egy jó barát mindig emlékeztet, hogy tudd, ki is vagy valójában.

A HempMate az, ahová azért fordulsz, hogy elsimítsd a napi gondokat. A HempMate megbízható jóbarátként segíthet, hogy megtaláld egyensúlyodat és ott támogasson, ahol a leginkább szükséged van rá.

Duskáné Dede Éva – HempMate

Kendertér - hempmate eva kenderterHumán beállítottságom végigkísérte pályámat. A pedagógusként eltöltött évek éppúgy formáltak, mint az írott médiában, majd a befektetések világában eltöltött „élményévek”, de mindvégig az emberek segítését, jó irányba indítását tartottam a legfontosabb feladatomnak. Az évek, az élmények, és a folyton változó környezetem tapasztalata hozta, irányította a mai technokrata világ szemléletének átértékelését, és kialakult bennem a természet, a saját életünk irányító szerepének elismerése, tisztelete, védelme. Igyekszem ebben minden új és régi utat megtalálni és megosztani azokkal, akik hasonlóan fontosnak tartják szeretteik, környezetük életét, jövőjét. Hiszek az összefogás erejében!

Biztos vagy a dolgodban? Csatlakozz.


HempMate csatlakozz

Keresd Évit, ha elakadsz
pl.: 06701234567
Az öko-szociális HEMPMATE-projekt. Így segíthetsz te is.

A HempMate célja, hogy a kendernek, ennek az univerzális nyersanyagnak visszaadja megérdemelt státuszát. A kender a világ legrégebbi kultúrnövénye és elegendő mennyiségben tudna ellátni minket fűtőanyaggal, élelmiszerrel, ruhával, papírral, építőanyaggal, olajjal és gyógyszerekkel – sajnos ehhez azonban a legtöbbször hiányzik a megfelelő infrastruktúra. Jó példát szeretnénk mutatni, ezért bevételeink 1%-át kutatásra és fejlesztésre fordítjuk.