körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A bajai rendőrök a megyei főkapitányság közreműködésével fogták el azt a férfit, akinek a lakásán egy kisebb ültetvényt találtak.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának egyenruhásai 2020. június 16-án kora reggel bűnügyi információ alapján ellenőrzést tartottak egy lakóházban.

A rendőrök az ingatlant átvizsgálták, melynek során az egyik helyiségben 11 tő kábítószergyanús növényi egyedet és 5 tő kábítószergyanús palántát, valamint az ezek termesztéséhez szükséges világító- és áramellátó berendezéseket, őrlőt és mérleget találtak. A lakásban – többek között a hűtőben – elrejtve további kábítószergyanús növényi magvakat, illetve bruttó 161 gramm szárított zöld növényi származékot is felfedeztek a nyomozók. Ezeket lefoglalták és szakértő bevonásával vizsgálják.

A házban élő 37 éves helybélit a rendőrkapitányság munkatársai előállították, és vele szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

forrás:

Kábítószertermesztőt fogtak a bajai rendőrök | BAON

Kábítószertermesztőt fogtak a bajai rendőrök | BAONKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok