körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Drogriporter Szabadegyetem olyan embereknek szól, akik szeretnének elmélyült, tárgyilagos ismereteket szerezni a drogok világáról.

A második rendezvényünk egy olyan növénnyel foglalkozik, aminek a fogyasztása egyidős az emberi civilizációval – a történelem különféle időszakaiban gyógyszerként és élvezeti szerként is használták, kultikus tiszteletben részesítették vagy éppen kiátkozták. A kannabiszról van szó.

IDŐPONT: 2020. február 17. 18:00-tól
HELYSZÍN: CEU Nádor utca 15. épület, AB-auditórium

ELŐADÁSOK:

Sárosi Péter (Drogriporter): A hasisevők klubjától a cannabis social clubokig: a kannabisz kultúrtörténete

Szelestei Miklós (Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület): A kender a gyógyászatban ma és holnap

Dávid Ferenc (Kék Pont): Amikor a fű problémássá válik: megelőzés, ártalomcsökkentés és felépülés

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Arra kérünk, adományoddal támogasd a szervező Jogriporter Alapítványt – az adományt immár online is be tudod fizetni, akár előre több rendezvényre is.

REGISZTRÁCIÓ : https://drogriporter.hu/szabadegyetem/

(Ez még nem a beígért hatékony regisztrációs rendszer, de azon is dolgozunk.)

A rendezvényt élőben közvetítjük és filmre vesszük az adományozóknak!

Kinek szól a Drogriporter Szabadegyetem?

Lehetsz magad is drogfogyasztó, aki szeretne tudatosabban, a kockázatok csökkentésével használni, esetleg tanár vagy hozzátartozó, aki tájékozódna, szakember, aki továbbképezné magát, vagy éppen csak egyszerű polgár, akit érdekel ez a jelenség és elege van a démonizáló vagy éppen kultuszépítő ködösítésből. A szabadegyetemen a témát alaposan ismerő szakemberek tolmácsolásában, közérthetően ismerkedhetsz meg a drogok kultúrtörténetével, fogyasztásának kockázataival és az ártalomcsökkentés lehetőségeivel. Aki legalább 3 alkalommal részt vesz a Drogriporter Szabadegyetem rendezvényein, az Drogosítványt kap. (Ez egy nem hivatalos, a részvételt igazoló oklevél.)

credit: https://www.facebook.com/events/747726222385150/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok