körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Két új tanulmány vizsgálja a kannabisz legalizálásának hatását a főiskolai hallgatók szabadidős szokásait tekintve, felfedik, hogy a kannabisz fokozott használata csökkentheti az alkoholfogyasztást.

2020 januárjától az Egyesült Államok 33 államában legalizálták a kannabisz gyógyászati ​​felhasználását, míg 11 állam és Washington, D.C. lehetővé teszik bizonyos rekreációs felhasználású célokra a 21 éves vagy annál idősebb felnőttek körében.

A Corvallis-i Oregon Állami Egyetem két nemrégiben végzett tanulmánya felvázolja azoknak a főiskolai hallgatóknak a szokásait és tanulmányi fejlődését, akik olyan államokban élnek, ahol a szabadidős célú kannabisz fogyasztást már legalizálták.

Az egyik tanulmány megállapítja, hogy ezekben az államokban egyre többet füveznek a főiskolai hallgatók, míg a másik a megnövekedett fogyasztás más népszerű szabadidős anyagokra gyakorolt ​​hatását vizsgálja.

OLVASS TOVÁBB

A legalizálás több kannabisz és kevesebb alkohol fogyasztást jelent a főiskolákon! – #mke

A legalizálás több kannabisz és kevesebb alkohol fogyasztást jelent a főiskolákon! – #mkeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok