körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Egyszerű beszélgetés vagy tudatos egymásra-figyelés?

Elindítunk egy program sorozatot !

Ökológiai emlékezet ?

Az ökológiai emlékezet kutatása során olyan szemléletet tanulhatunk meg, mely tudásunkat komplexebbé teszi a tájról, annak használatáról, élővilágáról, dinamikájáról.

Ugyanakkor jelenlétünk,kérdéseink olyan problémákra, ellentmondásokra irányíthatják rá a helyi emberek, gazdálkodók figyelmét, amelyeket leginkább egy külső szem tud észre venni. Innentől egy közös tanulási folyamat veheti kezdetét
.
Ez a kölcsönösen előnyös tanulás, tudáscsere hatékonyan viheti előre a táj, a természeti környezet, az ott élő emberek és mindezek dinamikai kapcsolatainak és kölcsönhatásainak megértését.

Számos kérdéskör, téma érdekelhet minket,,,,,?

Gasztro részen és piacon : KENDERES finomságok,és egyéb csodák !:)

További témák : Közösségi manufaktúra kender termékek !
CBDLulla Projekt !

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a program ingyenes !
Kapcsolódj érezed ! 🙂

facebook: https://www.facebook.com/events/845363159258582/

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom