körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A belga kendertégla gyártó – IsoHemp – elmondta, hogy közel 7 millió eurót kaptak az álamtól, egy új, csúcstechnológiás gyár építéséhez, mivel gyorsan nő az igény az előre elkészített építőanyagok iránt.

Az épület két hektáron terül majd el, és 2021-ben már online is elérhetővé válnak a termékek. Az IsoHemp, akik helyi gyártóktól szerzik be a kendert és a kötőanyagot, ezzel a beruházással az 1 millió legyártott kendertéglát 5 millióra növelhetik évente. Ezzel kiszolgálják a megnövekedett vásárlói igényeket és támogatják a Belga mezőgazdaságot, mely így tetemes bevételre tesz szert. A vállalat szerint a kivitelezők és a felújításokat végző vállalatok körében egyre növekvő kereslet mutatkozik a termékek iránt, ezáltal a forgalom évről évre a duplájára emelkedik.

OLVASS TOVÁBB

Kendertégla gyártás állami segítséggel | Kenderbetonház

Kendertégla gyártás állami segítséggel | KenderbetonházKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok