körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A terhesség idején kannabiszt fogyasztó nők gyermekei körében 51 százalékkal nagyobb arányban diagnosztizálták az autizmus spektrumzavart, mint a kontrollcsoport tagjainál, derül ki a Nature Medicine-ben megjelent tanulmányból, amihez kanadai kutatók közel félmillió születési adatot elemeztek 2007 és 2012 között, majd ötéves korukig nyomon követték az Ontario államban született gyermekeket. Az összarány azonban még így is alacsony, a több mint kétezer érintett anyuka gyermekeinek mindössze 2,2 százalékánál mutatták ki az autizmus jeleit, míg a kontrollcsoportban ugyanez az arány 1,4 százalék volt.

OLVASS TOVÁBB

Nagyobb eséllyel lesznek autisták azok a gyerekek, akiknek az anyja marihuánát fogyaszt a terhesség alatt - Qubit

Nagyobb eséllyel lesznek autisták azok a gyerekek, akiknek az anyja marihuánát fogyaszt a terhesség alatt – QubitKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok