körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Hajnali órák, éppen ébredezik a város, de a nap még nem bukkant fel. Az ablak nyitva, friss tavaszi levegő áramlik be. Gyér fény világítja meg a szoba kanapéját, felette falióra: a nagymutató még egyet mozdul, és négy óra húsz perc lesz. A joint készenlétben áll.

Világszerte megtörténhet egy ilyen pillanat április 20. hajnalán, pedig biztosan senki se tudja, mi is a pontos eredete a marihuána körül kialakult 420-as kultusznak. Persze mítoszok és legendák mindig léteznek: köze lehet Hitler születésnapjához? Ennyi kémiai vegyületet tartalmaz a marihuána? Ez a holland teadélután elrendelt ideje? A sokat emlegetett Bob Dylan dal címében szereplő számok szorzásának eredményéhez van köze? Ki kell ábrándítanunk: a vélhető igazság kevésbé misztikus.

OLVASS TOVÁBB

Miért épp április 20-án van a füvezés világnapja?

Miért épp április 20-án van a füvezés világnapja?

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom