Öt kiló marihuána került elő a hátsó ülések alól
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak egy szerb férfi ellen, aki eladásra szánt kábítószerrel bukott le a tompai határátkelőhelyen.

Belépésre jelentkezett a tompai közúti határátkelőhelyen 2020. május 27-én reggel egy szerb állampolgár egy gépjárművel. Az egyenruhások rutineljárás keretében ellenőrizték a férfi okmányait és autóját, amelyben nem csupán az utazás során megszokott csomagokat találták. A hátsó ülések alól közel 5 kilogramm gyanús növényi törmelék kerül elő, amelyről később kiderült, hogy kábítószernek minősülő hatóanyagokat tartalmaz. A vélhetően eladásra szánt marihuánát a rendőrök lefoglalták, a sofőrt pedig előállították és őrizetbe vették.

Az ügyben kirendelt igazságügyi vegyészszakértő véleménye alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 33 éves férfit – jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett – kábítószer-kereskedelem bűntett kísérletével gyanúsítják.

forrás: https://hiros.hu/kekfeny/rendorseg/ot-kilo-marihuana-kerult-elo-a-hatso-ulesek-alol

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom