körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

😅🌱💓

Írtunk mi is arról, hogy mennyire hosszú sorok alakultak ki Hollandiában a hétvégén rögtön azután, hogy a kormány bejelentette, a koronavírus-járvány miatt szinte minden boltnak, így a füvet áruló coffeeshop-oknak is be kell zárniuk.

És ugyan sokan próbáltak betárazni marihuánából otthonra, ez nyilvánvalóan nem sikerült mindenkinek, épp ezért a boltzár hírének hallatára megjelentek a dealerek is ismét az utcákon. Ugyan a fű engedély nélküli árusítása bűncselekmény, ennek ellenére sokan voltak, akik már a sorban álló embereket is megkörnyékezték, és telefonszámaikat adták át, hogy hol lehet majd vásárolni a boltzár után. Mintegy háromszor drágábban amúgy, mint a hivatalos boltokban.

OLVASS TOVÁBB

Pár nap után ismét megnyitottak a fűboltok Hollandiában - 444

Pár nap után ismét megnyitottak a fűboltok Hollandiában – 444KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok