körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Fellélegezhetnek a füvet rendszeresen slukkoló polgárok az Egyesült Államok negyedik legnagyobb városában. San Franciscóban úgy döntött a helyi közegészségügyi hivatal, hogy az ottani gandzsát árusító trafikok nélkülözhetetleneknek számítanak, ezért mégsem kell a koronavírus-járvány miatt lehúzniuk a rolót.

A San Franciscó-i egészségügyi hivatal (Department of Public Health) Twitteren tette közzé néhány órája, hogy mindenki számára nyitva állnak a külön erre a célra engedélyezett boltok (Cannabis dispensary). Tehát nem csupán orvosi célra, hanem lazítás gyanánt, azaz rekreációs fogyasztásra is adott a lehetőség, meg lehet venni a napi elpöfékelendő zöldséget.

OLVASS TOVÁBB

Örömhír a vírusos időkben: betéphet, aki akar, pótolhatatlanok a marihuánás boltok San Franciscóban

Örömhír a vírusos időkben: betéphet, aki akar, pótolhatatlanok a marihuánás boltok San FranciscóbanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok