körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kendermag több fehérjét tartalmaz, mint a chia vagy lenmag!

A hántolt kendermag nem tartalmazza a hallucinogén anyagot tartalmazó THC vegyületet, ami a növény levelében található, így bátran lehet fogyasztani. Ajánlott is, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára könnyen hasznosítható, gyors felszívódású növényi fehérjét.

Fogyókúrázóknak kifejezetten előnyös rendszeres bevitele, hiszen a fehérjén kívül számottevő mennyiségű rostot is tartalmaz. Elősegíti az anyagcsere optimális működését és kipucolja a bélrendszerben, valamint a vérerekben felhalmozódott salakanyagokat.

Ha a cikk felkeltett érdeklődésedet itt találsz kiváló minőségű nagyon ízletes hántolt kendermagot: https://kenderter.eu/termek/bio-kendermag-hantolt-es-fogyasztasra-kesz/

Természetben az erő! 💪🌱

OLVASS TOVÁBB

Segíti a fogyást és kipucolja a salakanyagokat: ezért egyél kendermagot

Segíti a fogyást és kipucolja a salakanyagokat: ezért egyél kendermagotKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok