körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kimondható, hogy az Egyesült Államokban a 20. század elején alkalmazott alkohol tilalom nagyon nem érte el célját. Nem kevesebb, hanem több ember halt meg a fogyasztás következményeként. Legyen szó a nem ellenőrzött minőség vagy akár a maffia által uralt piac működésének következményeiről. Ennek ellenére a tilalommal kapcsolatos negatív tapasztalatokból sem tudtunk tanulni és ahelyett, hogy liberális kábítószer-politikát követtünk volna, éppen az ellenkezője történt. Az Egyesült Államokban háborút indítottak meg a kábítószer ellen, aminek a fő gonoszaként a kannabiszt állították be. Ezt a fogyasztók elleni keserű küzdelem kísérte, amit a világ elmaradottabb részein (mint Magyarország) a mai napig folytatnak, holott ezek a fogyasztók nem bűnözők, senkinek nem ártanak, és ami bűnöket elkövetnek is inkább a tiltás következménye, mintsem tisztán a fogyasztásé. Tovább is van, hisz akkor még nem beszéltünk arról a rengeteg családról amiket ezáltal szétvernek és a rendes élettől ellehetetlenítenek, arról a sok halál esetről ami a háború és feketepiac nem pedig a szerfogyasztás következménye. Mi magunk alkotjuk a környezetünket, ideje eldönteni, szegények által szeretnénk körülvéve lenni, vagy végre belátod, hogy hiába vagy a csúcson ha körülötted mindenki mély szegénységben él. Képzeld el, ha azt a rengeteg pénzt, amit a kannabisz üldözésére költünk, a megfelelő helyre fordítanánk, mint például az oktatás, vagy egészségügy és nem hagynánk, hogy rendes embereket börtönözzenek be, hogy aztán börtönviseltként térjenek vissza a szétszabdal életükhöz. Mennyivel szebb lenne a világ körülötted!

Amnesztiát a kannabisz használóknak! 🌱💓

#kendertér #legalizálj #tájékozódj

Kendertér - 82780255 162239268519334 900749397539684352 o.jpg? nc cat=111& nc ohc=90KBc3lOD2MAX8mL4cW& nc ht=scontent iad3 1

kép: wikiKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok