Seth Rogan hamarosan megnyitja saját kannabisz vállalkozását Kaliforniában
körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Seth Rogan hamarosan megnyitja saját kannabisz vállalkozását Kaliforniában, ami miatt úgy izgul mint még soha előtte.

Ez akár meg is lephetne, de vajon Seth Rogen esetében is? Valóban megdöbbentő lehet, hogy a Pineapple Express sztárja, aki sokat lóg Snoop Dogg-gal és a karantén ideje alatt „istentelen mennyiségű” kannabiszt szívott, élvezi a kannabiszt, de mégis igaz. 2019-ben írótársával, Evan Goldberggel és a kanadai Canopy Growth Corp. vállalattal együttműködve elindított egy kannabisz vállalkozást, a Houseplant-et, amely kezdetben csak Kanadában volt elérhető, múlt hétfőn azonban Rogen bejelentette, hogy márkáját kiterjeszti Amerikára. Seth soha nem látszott boldogabbnak.

“Nagyjából tíz éve álmodtam meg, hogy lesz egy saját kannabiszcégem. Ma pedig elmondhatom, hogy a Houseplant cégem kannabisz termékei hamarosan elérhetővé vállnak Kaliforniában is! Ezenkívül a Houseplant olyan háztartási tárgyakat is készít, mint például hamutartók, öngyújtók és igen, még kerámia tárgyakat is” tweetelte a kannabisz és kerámia őrül, miközben bemutatta a retro kinézető tárgyakat.

“Ha csak egyetlen dolgot tudsz rólam, úgy vélem az nem más, mint hogy nagyon szeretem a füvet. De amit valószínűleg nem tudsz rólam, az az, hogy az elmúlt tíz évben a saját kannabisz vállalatomon dolgoztam, és végre készen állunk, hogy elinduljunk Amerikában is – mondta. “Houseplant a neve, és amit csinálunk, az az, hogy elhozzuk neked a legjobb kannabisz törzseket, amiket kézzel szedtem – és ez alatt azt értem, hogy sajátkezűleg szívtam őket!”

“Ez csak az a fű amit imádok és szívni akarok” – tette hozzá.

A Houseplant webhely jelenleg a forgalom növekedése miatt nem működik (ez volt az igazi nagy világjárvány), de Rogen azt mondta a Fast Company-nak, hogy „stratégiánk mindig ugyanaz volt, vagyis hogy a kannabiszt annak megfelelően kezeljük, mint ami, tehát a legjobb termék. Egy olyan világban, ahol az olyan dolgok, mint például egy fejhallgató, hihetetlen mennyiségű figyelmet kapnak ami a tervezésük, bemutatásuk és forgalmazásuk részleteit illeti, azt gondoljuk, hogy a kannabisz ezerszer jobb dolog, mint egy fejhallgató. Miért ne kaphatná meg a kannabisz is ezt a figyelmet? ”

Seth Rogen azt állítja, hogy „Istentelen mennyiségű kannabiszt” fogyaszt a vesztegzár ideje alatt

Rogen, akinek egy könyve is megjelenik hamarosan, a Houseplant elindítását „izgalmasnak, viszont kissé ijesztőnek nevezte. Különösen olyan termékekkel, amelyek valóban újnak számítanak. Nem tudom, sokan gyártottak-e asztali öngyújtókat az elmúlt hat évtizedben. Ez egy olyan dolog, amiről tudom, hogy személy szerint mindennél jobban szeretnék, egy olyan emberként, aki több öngyújtót veszített, mint bárki más, akivel valaha találkoztam. Csak azt kell remélnünk, hogy az ízlésünk és azok a dolgok, amiket mint kannabisz használók szeretnénk, másoknak is bejönnek.”

címlapkép forrása: nypost.com/2021/03/01/seth-rogens-weed-company-houseplant-to-launch-in-the-us/ („Őszintén szólva ez az életem munkája, és soha semmi nem foglalkoztatott még ennyire” – mondta Seth Rogen hétfői közleményében. Instagram)

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom