körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

6 év kannabiszért 4 év gyilkosságért, a mi hazánk! 😢 Térjetek már észhez végre! 🙏

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat két letartóztatásban lévő férfival szemben, akik több mint két kilogramm marihuánát adtak el.

Ahogyan arról az ügyészség korábban beszámolt mindkét férfi letartóztatásban van.

Az ügyészség most emelt vádat a két férfival szemben.

A vádirati tényállás lényege szerint a két vádlott 2018. évben egy tatabányai konditeremben egyezett meg arról, hogy kábítószerrel fognak kereskedni. 2018. év második felében 600 gramm marihuánát adott el az egyik férfi a másiknak, aki azt fogyasztóknak tovább értékesítette. 2019. április 10. napján már háromszorosára növelték a kábítószer mennyiségét, így egy tatabányai aluljáróban 2200 gramm marihuánát adtak át egymásnak, azért, hogy a kábítószer a tatabányai fogyasztókhoz eljusson. A vevő a kábítószert a személygépkocsi csomagtartójába tette. Rövid idő múlva a nyomozó hatóság ellenőrizte a gépkocsit, és a kábítószert lefoglalta.

OLVASS TOVÁBB

Több mint két kilogramm marihuánával kereskedtek – vádemelés | ÜgyészségKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok