körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ennél tökéletesebb már nem is lehetett volna.

Nem vitás, hogy nagyon értettek a bűnelkövetés maximális szintű műveléséhez azok a románok, akik Spanyolországban, Toledo közelében családi gazdaság keretében termesztették a vadkendert.

És nem akárhogy.

A négy önjelölt gazda egyikének tulajdonában levő földterületen, jobban mondva négy méterrel a föld alatt alakítottak ki jókora, 300 négyzetméteres droglaboratóriumot.

Amit annak rendje és módja szerint fel is szereltek a szükséges berendezésekkel. Ezek nagy részét egy melegházból lopták el.

A működtetésükhöz szükséges áramot természetesen szintén lopták, két helyen is illegálisan csatlakoztak rá a villamos hálózatra.

Persze ha a mai napig is vidáman működne a marihuánafarm, akkor valószínűleg most nem írnánk róla.

OLVASS TOVÁBB

Nagyot mentek a román bűnözők: a föld alatt, lopott berendezésekkel és árammal termesztették a marihuánát Spanyolországban

Nagyot mentek a román bűnözők: a föld alatt, lopott berendezésekkel és árammal termesztették a marihuánát SpanyolországbanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok