körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Carlos Santana szerint jó, ha kész vagy.

A Mirayao by Santana – kannabiszmárka neve az „én” és a „sugár” spanyol szavak kombinációja – a zenész legújabb kannabisz vállalkozása, amit elmondása szerint gyermekkora és latin gyökerei ihletették – tette közzé a Variety.

Santana csomagolt előre tekert jointjai és kannabisz virágzatot tartalmazó üvegcséi az olyan menők közé sorolják, mint Jim Belushi színész, Wu-Tang nagyagyúja Method Man és Snoop Dogg, akik a kannabisz arculatok, farmok, termékek és szállítási alkalmazások kombinációjába fektetnek.

A mexikói-amerikai gitáros a márkája honlapján a kannabiszt „ajtónak az isteni bölcsességhez” és „megosztásra érdemes áldásnak” nevezte, továbbá a honlapján azt hangoztatja, hogy a kannabisz az otthonának alapvető kelléke volt, miközben Autlánban, majd később Tijuanában (Mexikó) nőtt fel.

“Anyám kannabiszt használt” – mondta Santana a Stamford Advocate-nak, amikor kezdetben csaknem egy évvel ezelőtt egy jóval visszafogottabb CBD-társaság alapítását tervezte. “Fogott belőle egy darabot, alkohollal teli befőttesüvegbe tette, és órákig benne hagyta ázni, aztán amikor kihúzta, a térdébe, a kezébe és az ízületeibe dörzsölte, ahol különben ízületi gyulladása lenne.”

Ha a testvérem, John, kannabiszt használt volna, még ma is élne

Santana a Left Coast Ventures céggel együttműködve segíti a „Mirayo” elkészülését. A cég, a honlapjuk elmondása szerint, több mint egy tucat márkával dolgozik együtt – köztük olyan cégekkel, ami kannabisszal átitatott nyalókákat forgalmaz és a „Marley Natural”, ami a Bob Marley birtok hivatalos kannabiszmárkája.

A tízszeres Grammy-díjas indica, sativa és hibrid kannabisz törzseket kínál színes dobozokba és üvegcsékbe csomagolva, és úgy tartják számon őket, mint „a napsütésben termesztett kannabiszfajták, amik tiszteletben tartják a növény spirituális és ősi latin örökségét”.

A három törzs (a negyedik, a CBD-alapú még fejlesztés alatt áll) a „tudatosság kategóriáira” oszlik, olyanokra mint a „kreatív önkifejezés”, az „emelkedett érzékelés” és a „fizikai állapot transzcendenciája”.

Bár nem ígér semmit, Santana azt állítja, hogy a kannabisz segítette abban, hogy elsajátítsa a gitározást, különösen a 60-as évek végén, karrierje csúcsán.

“A színpadon Eric Clapton vagy B.B. King társaságában utazgattam” – mondta az Advocate-nak.


§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom