körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Nem teszteli az NBA a december 22-én kezdődő 2020-2021-es szezonban a kosárlabdaliga játékosait arra, hogy fogyasztottak-e marihuánát, ezt írja NBA-s forrásokra hivatkozva Ben Dowsett NBA-szakíró.

A hír annyiból nem újdonság, hogy már a nemrég véget ért 2019-2020-as szezon végén sem ellenőrizték a játékosok füvezését azután, hogy a liga összes meccsét Floridába, az Orlando Bubble nevű, elkülönített komplexumba költöztették. Floridában ugyanis gyógyászati céllal legálisan lehet marihuánát venni és fogyasztani. Viszont egyre inkább arra lehet számítani, hogy az amerikai kosárlabda liga végleg felhagy a marihuána szűréssel.

Ez abból a szempontból nem lenne meglepő, hogy már 16 államban teljesen legális a fű, az államok nagy részében az orvos felírhatja, és mindössze hat olyan állam maradt az USA-ban, ahol még minden formájában illegális kábítószerbek számít. Ha pedig az NBA teljesen leáll azzal, hogy illegális szerként kezelje a marihuánát, akkor várhatóan több másik sportliga is követheti a példáját.

forrás:

Nem teszteli a következő szezonban az NBA, hogy füveztek-e a játékosok - 444

Nem teszteli a következő szezonban az NBA, hogy füveztek-e a játékosok – 444

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom