körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy nigériai férfit nem kevesebb, mint 20 ezer eurónak megfelelő (nagyjából 7,2 millió forint) marihuánával kapcsoltak le a rendőrök Írországban. Eddy Osagie pasztaszerű anyagot hordott magánál, amit egy dobozban tartott, azt pedig egy táskában. Nagy valószínűséggel azért kellett a sok réteg csomagolás, hogy a kábítószernek ne érezzék az erős szagát.

Úgy látszik, ez nem sikerült, mivel a rendőrök pont erre lettek figyelmesek, egészen pontosan a szagra.
A férfi elmondta, hogy a nála lévő nagy mennyiségű marihuánaszármazék orvosi termék és azért kell belőle ennyi, mert levest akar főzni belőle. Az 50 éves férfi 2003 óta él az országban, előtte soha nem került összetűzésbe az igazságszolgáltatással. Osagie elmondása szerint a nála lévő paszta, már majdnem krém állagú marihuána egy afrikai főzet és ételek ízesítésére szokták használni.

A férfit ennek ellenére a bíróság 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint 4 évre elvették a jogosítványát.

forrás:

7,2 millió értékű marihuánával fogták el a rendőrök, azzal védekezett, hogy csak egy jó levest akart főzni

7,2 millió értékű marihuánával fogták el a rendőrök, azzal védekezett, hogy csak egy jó levest akart főzniKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok