Otthon termeszthetnek és fogyaszthatnak vadkendert a máltai lakosok
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Az Európai Uniós tagállamok közül először Máltán léphet érvénybe a marihuána legalizációja, melynek értelmében bárkinél lehet 7 gramm kannabisz.

A kormány keddi törvényjavaslata alapján teljesen nyitottá válhat a THC-tartalmú készítmények piaca a Földközi-tenger déli részén található szigetországban – olvasható a Times of Malta cikkében.

A Robert Abela miniszterelnök által fémjelzett rendelet szerint személyes használatra bárkinél lehet legfeljebb 7 gramm marihuána, és egészen 28 grammig nem tartóztathatják le azokat a személyeket, akik nem kereskednek kannabisszal, hanem saját maguk fogyasztják el.

A dokumentumban szerepel továbbá az is, hogy a növényeket otthon lehet majd termeszteni, viszont saját lakóterületen kívül az ipari jellegű tevékenység szigorúan tilos marad.

OLVASS TOVÁBB: https://liner.hu/otthon-termeszthetnek-es-fogyaszthatnak-vadkendert-a-maltai-lakosok/

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom