Otthon termeszthetnek és fogyaszthatnak vadkendert a máltai lakosok
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az Európai Uniós tagállamok közül először Máltán léphet érvénybe a marihuána legalizációja, melynek értelmében bárkinél lehet 7 gramm kannabisz.

A kormány keddi törvényjavaslata alapján teljesen nyitottá válhat a THC-tartalmú készítmények piaca a Földközi-tenger déli részén található szigetországban – olvasható a Times of Malta cikkében.

A Robert Abela miniszterelnök által fémjelzett rendelet szerint személyes használatra bárkinél lehet legfeljebb 7 gramm marihuána, és egészen 28 grammig nem tartóztathatják le azokat a személyeket, akik nem kereskednek kannabisszal, hanem saját maguk fogyasztják el.

A dokumentumban szerepel továbbá az is, hogy a növényeket otthon lehet majd termeszteni, viszont saját lakóterületen kívül az ipari jellegű tevékenység szigorúan tilos marad.

OLVASS TOVÁBB: https://liner.hu/otthon-termeszthetnek-es-fogyaszthatnak-vadkendert-a-maltai-lakosok/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok