Woody Harrelson megnyitotta saját nyugat-hollywoodi kannabisz üzletét, és azt reméli, hogy a lakosok ezután majd kicsit jobban ellazulnak
körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Woody Harrelson színész és aktivista már jóval azelőtt a marihuána és a kender legalizálásának híve volt, hogy az számos megválasztott tisztviselő és szkeptikus polgár támogatását elnyerte volna.

Helyénvalónak tűnik tehát, hogy a sztár ott legyen egy ünnepélyes megnyitón, amelyen a The Woods WeHo (West Hollywood) kiskereskedelmi kannabiszüzlet nyitását ünnepelték pénteken Nyugat-Hollywoodban.

Történetesen maga Harrelson segített átvágni a szalagot annak jelképeként, hogy a Santa Monica Boulevard 8271. szám alatt található létesítmény onnantól kezdve nyitva áll az ügyfelek előtt.

A kék mintás ingbe és barna színű nadrágba öltözött Harrelson (60) osztozott az ollón a ceremónián szintén jelenlévő Lauren Meisterrel, Nyugat-Hollywood polgármesterével.

A Tanácsház tagja, Lindsey Horvath és a Nyugat-Hollywoodi Kamara vezérigazgatója, Genevieve Morrill is részt vett az eseményen, Harrelson felesége Laura Harrelson és barátja, Steve Guttenberg mellett.

Keith Kaplan, a WeHo kamara előző elnöke egy bekeretezett egydolláros bankjegyet ajándékozott Harrelsonnak jó szerencse jelképeként, ami a WeHo Kamara hagyománya.

„Remélhetőleg még több gyönyör és minőségi idő lehetőségét hoztunk ide” – mondta Harrelson a Santa Monica Blvd. járdájára zsúfolt tömeg előtt, közvetlenül azelőtt, hogy a The Woods hivatalosan megnyitotta kapuit, amint arról a WeHo Times beszámolt.

Woody Harrelson megnyitotta saját nyugat-hollywoodi kannabisz üzletét, és azt reméli, hogy a lakosok ezután majd kicsit jobban ellazulnak - betekintés
Vendégek vesznek részt a „The Woods” nyitónapján 2022. május 13-án a kaliforniai Nyugat-Hollywoodban. STEFANIE KEENAN/GETTY IMAGES FOR THE WOODS

„Remélhetőleg segíthetünk azon, hogy Nyugat-Hollywood polgárai egy kicsit emelkedettebbek legyenek.”

Harrelson a The Woods WeHo-t az ERBA társalapítóival, Devon Wheelerrel és Jay Handallal, Bill Maher politikai kommentátorral, Thomas Schoos lakberendezővel és Michael Bermannel, a Schoos Design vezérigazgatójával alapította meg.

A csúcskategóriás éttermek és bevásárlóközpontok között elhelyezkedő, 8000 négyzetméteren elterülő létesítmény egy fedett üzlethelyiségből áll, ahol számos prémium minőségű bio, napon termesztett kaliforniai kannabiszt árulnak.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megnyílt a The Woods” – mondta Morrill az ünnepség alatt. „Csodálatos dizájnról van szó, és Thomas Schoos olyan hosszú ideje már a város kincse Nyugat-Hollywoodban. Ez egy tökéletes helyszín.”

Carlos Santana saját kannabisz vállalkozásba kezd

Az évek során Harrelson egyike volt a kannabiszt és a kendert támogatók és használók szószólóinak.

Még 1996-ban letartóztatták a Kentucky állambeli Lee megyében, mert szimbolikusan négy kendermagot ültetett el, hogy kikezdje az állami törvényt, amely nem tesz különbséget az ipari és az élvezeti kender között.

Röpke 26 évvel ezelőtt az elismert színész soha nem gondolta volna, hogy eljön az a nap, amikor a marihuána és a kender életképes árucikkek lehetnek, amelyeket legálisan állítanak elő és értékesítenek.

„Lehetetlen,” – mondta. – „ez olyan, mint a háború. Ha nem lenne jövedelmező, nem lenne belőle annyi. És nem kivétel azt mondani, hogy a nem legális drogok elleni háború rendkívül jövedelmező. Szóval nem gondoltam volna, hogy valaha is engedélyezik majd. Természetesen a kormány továbbra is megkapja a saját részét belőle, és talán többet is kapnak, mint ezelőtt valaha.”

borítókép forrása: hollywoodreporter.com/lifestyle/lifestyle-news/woody-harrelson-opens-cannabis-dispensary-the-woods-west-hollywood-1235146884/ Balról: Laura Harrelson, Jeremy Plager, Woody Harrelson és Tracy Harshman STEFANIE KEENAN/GETTY IMAGES FOR THE WOODS

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom