0

CANNEXOL Cannanx szorongás mentesen

Print Friendly, PDF & Email

CANNEXOL Cannanx szorongás mentesen

Kategóriák: , EAN: 0729389324735

Ár: 11.511 Ft

Elfogyott! Kifutott termék

Hozd ki magadból a legjobbat!

 • Természetes hozzávalók
 • Új szabadalmaztatott Echinacea kivonat
 • Klinikailag tesztelt

A cannanx®-ban található hatóanyagok segíthetnek csökkenteni a szorongásos tüneteket, elérni a nyugodt alvást és fenntartani az általános lelki egyensúlyt.

Az egyik ilyen a EP107™, ami egy egyedi alkamid profilú, speciálisan standardizált kivonat, amelyet eredetileg Magyarországon fejlesztettek ki

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Cannanx® tablettával a szorongásos tünetek ellen

A Cannanx®-ban található EP107™-kivonat egy klinikailag tesztelt és szabványosított Echinacea készítmény, amit különleges termesztési régiókból származó körömvirágból készítenek, ezáltal egyedi alkaamid- és echinakozid-profillal rendelkezik. A cannnanx®-ban található B6-vitamin hozzájárulhat az egészséges pszichológiai funkciók fenntartásához. Találd meg a harmóniát és az egyensúlyt a mindennapokban.

MIKOR ALKAMAZZAM A CANNANX® TABLETTÁT?

Gyomorgörcsök, bizonytalanság, álmatlanság… ismerős jelek?

Amikor a stressz és a szorongás befolyásolja mindennapjainkat, ideje átvenni az irányítást! Enyhítsd a szorongásos tüneteket gyorsan és természetesen!

Mindannyian mentünk már keresztül stresszes időszakokon, amikor nagyon rosszul éreztük magunkat. A hosszabb távú szorongás olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a depresszió, a általánosult szorongás vagy akár a pánikbetegség.

MIKOR SEGÍTHET A CANNANX®?

A lelki egyensúlyod tőled függ. Ha változtatni akarsz valamin, először is tenned kell valamit az egyensúlyod helyreállítása érdekében. A cannanx® speciális gyógynövény-kivonata természetes módon segíthet csökkenteni a szorongást, így kiegyensúlyozottabban élheted mindennapjaidat anélkül, hogy állandó aggodalmak kísérnének.

A szorongásos tünetek az enyhe szorongásos rendellenességek, a súlyos szorongásos zavarok és a depresszió kialakulásának kockázati tényezői, amelyek csökkenthetők a cannanx® segítségével. Ugyanakkor a cannanx® szedése nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést, és nem célja semmilyen betegség kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

HOGYAN MŰKÖDIK A CANNANX®?

A cannanx®-ban található kamilla kivonat segíthet csökkenteni a szorongásos tüneteket, lehetővé téve a nyugodt ALVÁST és fenntartva az általános mentális EGYENSÚLYT.

A cannanx®-ban található EP107™ kivonat egy klinikailag tesztelt és szabványosított echinacea készítmény, amit különleges termesztési régiókból származó körömvirágból készítenek, ezáltal egyedi alkaamid- és echinakozid-profillal rendelkezik. A vizsgálatok azt mutatják, hogy az EP107™-ben lévő alkamidok hatással vannak a CB1 endokannabinoid receptorra.

A cannnanx®-ban található B6-vitamin segíthet fenntartani az egészséges pszichológiai funkciókat.

CANNEXOL Cannanx szorongás mentesen

MIÉRT A CANNANX®?

Az endokannabinoid rendszer, a cannanx®-ban található alkamidok hatásának helye, valószínűleg a legrégebbi, de legkevésbé kutatott fiziológiailag releváns szabályozórendszer az élő szervezetekben, és számos testi funkciót befolyásol:

 • Hőmérséklet szabályozás
 • Tanulás és memória
 • Étvágy
 • Vérnyomás szabályozás
 • Immunválasz
 • A gyomor és a bélmozgás
 • Zsírtermelés
 • Csontképződés
 • Termékenység
 • Fájdalom érzés

MIBŐL KÉSZÜLT a CANNANX®?

Hatóanyagok 1 tablettában:

Echinacea angustifolia gyökér száraz kivonata (1:6-8) – 40 mg**.
Száraz kamillavirág kivonat (Matricaria recutita) – 37,5 mg
B6-vitamin (NRV 15%) – 0,21 mg
**EP107™, egyedi alkamid profilú, speciálisan standardizált kivonat, amelyet eredetileg Magyarországon fejlesztettek ki, de tabletta formájában már régóta bevált Észak-Amerikában. Egyes alkamidok kölcsönhatásba lépnek az endokannabinoid rendszerrel, különösen a CB1 receptoron keresztül.

Egyéb hozzávalók: dikalcium-foszfát; hidroxi-propil-metil-cellulóz, zsírsavak, mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyagok: térhálósított karboxi-metil-cellulóz, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.

Ajánlott adag: Naponta 2 tabletta (reggel és este) felnőtteknek legalább 2 hétig. 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Ez a termék nem tartalmaz THC-t sem CBD-t!

Tartalom: 30 tabletta

Érdekelhetnek még…