0

Kender Wellness Ajándékcsomag

Print Friendly, PDF & Email

Kender Wellness Ajándékcsomag

Kategóriák: ,

Ár: 25,400Ft

Kosárba teszem

Minden ajándékcsomagunkra igaz

– környezetbarát
– átadásra kész
– stílusos
– újrahasznosítható
– a kenderről szól
– kendermanóink által egyedileg kézzel készítve
– ingyen szállítjuk
– erős pozitív töltéssel bír

– ajándék 5% kedvezményt biztosító ajándékkártya a rendelést követő egész hónapra (regisztrált vásárlóink ezzel együtt 10% kedvezménnyel tudnak majd vásárolni)

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szeretik kényeztetni testüket, szellemüket egyaránt.

VIGYÁZZ! Rengeteg szeretetet tartalmaz, ami erősen addiktív! 🙂

Ingyenes tanácsadás
H-P 9-17; SZ 10-16
+36 30 553 4223
Elég, ha röviden csörgetsz és visszahívunk
Kenderes Ajándékcsomagok - KendertérValami igazán különlegessel szeretnél meglepni valakit? Mindenképp tekintsd meg kenderes ajándékcsomagjainkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Ajándékcsomagjainkat kemény falú dekoratív papírdobozok felhasználásával készítjük, a bélés pedig 100% környezetbarát faforgács. Ajándékcsomagjaink szinte minden alkalomhoz nagyszerűen illenek, legyen szó születésnapról, névnapról, ballagásról, karácsonyról, a megajándékozni kívánt személy számára az öröm garantált!

Szeretnéd meglepni üzleti partneredet, munkatársadat vagy szeretteidet? Add ajándékba a kender termékek változatos összeállítását!

Nem kell válogatni, keresgélni, mi biztosítjuk számodra az ideális termék párosításokat trendi csomagolással ellátva! Így neked nincs más teendőd mint kiválasztani a megfelelő csomagot és egy gombnyomással leadni a rendelést. Kendertér örökmozgó manói pedig azon nyomban munkába állnak, hogy elkészítsék számodra a tökéletes és gyönyörű ajándékot, ezzel varázsolva felejthetetlenné és egyedivé a pillanatot.

Készen állsz te is erre a nagyszerű megoldásra? Késszen állsz arra hogy szeretetet ajándékozz és felejthetetlenné varázsold a pillanatot?

Ez egy tökéletes ajándék, mert egy stílusos, környezetbarát, újrahasznosítható papírból készült díszdobozban vannak a kendertermékek, amit már neked nem kell külön becsomagolnod. Aki környezettudatosan gondolkodik és él, annak ez a tökéletes ajándék, mert minden eleme újra használható! Nincs több fölösleges szétszaggatott csomagolóanyag.

Vigyázz, mert minden termék értékes kendert tartalmaz. Akinek fontos az környezettudatosság, az imádni fogja!

A doboz masszív kialakításának köszönhetően később még tárolásra is felhasználható.

Tedd emlékezetessé az ünnepet saját magad és a megajándékozott személy számára! Több időd marad az ünnepre való felkészülésre és élvezésére, hiszen neked sem kell hosszú órákon át ajándékokat válogatnod, majd mindent egyesével csomagolnod!

A Kender Wellness Ajándékcsomagunk a következő termékeket tartalmazza:

BIO Kendervirág – Szórt

CBD Arthro COOL

Hemp Seed BIO 200g

KÍMÉLŐ BŐRBALZSAM / Gentle Skin Balm (MINTA)