0

SAJÁT EGYENSÚLY BŐRTISZTÍTÓ DUÓ / My Balance Skin Clarifying Duo

Print Friendly, PDF & Email

SAJÁT EGYENSÚLY BŐRTISZTÍTÓ DUÓ / My Balance Skin Clarifying Duo

Gyártó:

Hemptouch

Kategóriák: , EAN: 7246451000005

Ár: 17.850 Ft

Kosárba teszem

Az egészséges, tiszta és friss arcszín olyas valami, amire mindannyian vágyunk!

Hemptouch bővebben

– Legálisan, a legjobb áron.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Manapság egyre több az olyan felnőtt, akinek problémái vannak a pattanásokkal és az arc szennyeződéseivel, amik hatással vannak mind az önbizalmukra, mind a mindennapi életük minőségére. Ez a szett segít elűzni a pattanásokkal kapcsolatos problémákat, és friss, fényes és egészséges arcszínt kölcsönöz az arcbőrödnek – amely egészségtől, nem pedig túlzott fényességtől ragyog majd! A csomagban található termékek gazdagon tartalmaznak CBD-gyantát és aktív gyógynövényeket.

THC-mentes kozmetikumok.

A termék színe és konzisztenciája tételenként változhat természetes összetevő összetétele miatt.

Egy arctisztító gél, amely gyengéden és hatékonyan tisztítja a bőrt, és egy Kiegyenlítő arckrém, amely helyreállítja az egyensúlyt és a normalitást, és hidratálja a zsíros és vegyes bőrtípust.

ALKALMAS

Ez a készlet segít elűzni a pattanásokkal és az arc szennyeződéseivel kapcsolatos problémákat. Helyre fogja állítani a arcbőrödet, és friss, fényes és egészséges arcszínt kölcsönöz neki, túlzott fény nélkül.

ÖTLETEK

Tisztító rutin

Javasoljuk a Hemptouch Kiegyenlítő arckrém és a Hemptouch Tisztító arclemosó napi használatának kombinálását, hogy kíméletesen eltávolíts minden szennyeződést és a smink összes nyomát, és felkészítsd az arcbőrödet a krém összes hasznos összetevőjének befogadására.

További információk

Kozmetikumok - Gyártó:

Hemptouch