0

HempMate

Print Friendly, PDF & Email

A név maga a program

Kendertér - hempmate logo 300x300

A HempMate AG-t 2017-ben alapították a kender iránt elkötelezett barátok. A piacnyitás kezdete óta jelen vagyunk, és naponta foglalkozunk a kenderrel, különösen a kannabidiollal (CBD). Minél mélyebben beletanultunk a témába, annál világosabb lett, hogy ez a túl sokáig elhanyagolt növény valójában a világ nagy színpadához tartozik. Szerencsére ezt egyre több állami intézmény ismeri és fogadja el. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az egyedülálló természetes termék javíthatja minden társunk („haverunk”) életét. Azt állítjuk, hogy csak olyan termékeket állítunk elő, amelyek elég jók önmagunknak, családunknak és a legjobb barátainknak.

A HempMate AG székhelye Svájcban van, abban az országban, amely leginkább tükrözi értékeinket. A minőségről, a komolyságról, a természet szeretetéről és az önszerveződő együttélésről szól. Egyetlen ország sem olyan liberális és becsületes az új piacokkal, mint ez. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy elsőként Svájc nyitotta meg teljesen az ajtóit ezen a piacon, és az utunk innen indult el. A hatóságok hivatalos piaci engedélyek formájában aktívan támogatnak.

Jó barátok vagyunk különböző országokból – Svájcból, Ausztriából és Németországból származunk, a piaci megközelítés pedig ennek megfelelően működik. Bízunk benne, hogy túllépünk ezeken a határokon, és egész Európára célpiacként tekinthetünk majd.

Ma még sok tennivalónk van és a legnehezebb úttörő munkát kell végeznünk. De pontosan ez fog kifizetődni nekünk és azoknak embereknek, akik velünk tartanak ezen az úton. És ez nem csak monetáris, hanem egészségügyi szempont szerint értendő! Tudjuk, hogy a kender megkönnyítheti és meghosszabbíthatja az életet; pontosan ezt akarjuk a család, a barátok és az ismerősök számára.

Bízz a HempMate-ben. Növekedj velünk.

Kendertér - country select bg

Az emberi és állati egyedi endokannabinoid rendszer receptorainak jelenléte miatt, mely a kender összetevőinek felszívódására szolgál, a kender illetve a CBD fogyasztása számos előnnyel jár. Egyetlen más anyagcsere-rendszer sem rendelkezik ilyen speciális tulajdonságokkal. Ezért képes a kender rendkívül hatékonyan támogatni az anyagcserét. Legfőbb célunk ezeket az információkat ismét a nyilvánosság elé tárni. Ismét, mert az emberiség számára évszázadok óta ismert, hogy a kender sorsfordító, különösen megnyugtató és fájdalom-csillapító hatású lehet. Ez az értékes tudás azonban a múltban a társadalom különböző, megkérdőjelezhető trendjei miatt elveszett.

A HempMate AG vállalt filozófiája, hogy ember és állat egyaránt visszataláljon a kender természetes, biztonságos és veszélytelen fogyasztásának útjára – országhatártól, nyelvektől, politikai és vallási nézetektől függetlenül. A kannabidiol (CBD) illetve a legális kender a világ minden háztartásához hozzátartozik.

Minőség.

Kendertér - argecanna logo

Minden termékünk a lehető legmagasabb minőségű. Csak így tud a HempMate AG termékpalettája elterjedni. A rendszeres ellenőrzések és laboratóriumi vizsgálatok magától értetődőek számunkra.

Komolyság és jogszerűség.

100%-os fehérpiaci stratégiát folytatunk. Betartjuk az alkalmazandó állami törvényeket és beszerezzük a szükséges engedélyeket. A HempMate AG nyilvánvalóan a Svájci Szövetségi Vámigazgatóságnál van bejegyezve és kizárólag jóváhagyott termékeket értékesít. Az is döntő, hogy megfeleljünk a receptúra meghatározásainak (THC-határértékek). Ezenkívül a természetes kendert a negatív imázsról a jól megérdemelt pozitív imázsra szeretnénk átvezetni. Ennek eléréséhez felvettük a megfelelő szakértőket és tanácsadókat.

Kapcsolat a természettel.

Termékeink szigorúan ellenőrzött termesztésből származnak, peszticidek vagy szennyező anyagok használata nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy a növények a legtisztább formában fejlődjenek – és megfeleljen a követelményeknek. Bár ez valódi természetes termék, még nem adhatunk ki BIO tanúsítványt ebben a termékszegmensben. Véleményünk szerint viszont már ma felülmúljuk ezeket a kritériumokat.

Fenntarthatóság.

A fenntartható partnerség és az elégedettség megteremtéséhez vég nélküli termék- és ügyfélciklust hoztunk létre. A termesztés és a kreatív termékfejlesztés területén igyekszünk szorosan együttműködni a természettel, amelyet a hűséges ügyfeleink és a forgalmazó partnereink garantálnak.

Egy jobb világ.

A természet a legjobb tanítómesterünk. Az egyik célunk a természet és az emberek szimbiotikus összekapcsolása. Mivel ennek a rendkívül értékes nyersanyagnak a sokoldalú használata a környezetvédelem jelentős részét fogja kitenni a jövőben. A kendertermékek kutatásába és fejlesztésébe történő befektetés az üzleti modell szerves részét képezi, és ezáltal további hozzájárulást jelent egy jobb világhoz.

Kendertér - hempmate