0
KENDER TERMESZTÉS 20 ÉVES TAPASZTALATA

A SATIQUM a kender növény feldolgozásának és termesztésének 20 éves szakmai múltjával és tapasztalatával rendelkező alapítói az elmúlt 4 évben kizárólag ipari és azon belül is az orvosi kender termesztésével és a belőlük készíthető termékek kikísérletezésével és tesztelésével foglalkoznak.

Kendertér - hempfarm03

A cég különlegessége abban rejlik, hogy a gyártás összes szakaszát ellenőrzés alatt tartjuk. Már a szántóföldi talaj előkészítéstől, a magvetésen keresztül a betakarításig, majd egészen a termék elkészültéig minden folyamatot ellenőrzés és kontroll alatt tartunk. Ezért is tudjuk garantálni, hogy az általunk előállított termék a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy nem szennyezett vagy kétes eredetű, importált izolátum CBD kerül a betegek kezébe.

Kendertér - hempfarm02 1920

NÉHÁNY SZÓ A TERMÉKEINKRŐL
SZUPERKRITIKUS CO2 EXTRAKCIÓS KIVONATOLÁSI TECHNOLÓGA

A SATIQUM termékeit úgy alkottuk meg, hogy a kender termesztés és betakarítást követően a feldolgozás során az értékes mikroelemek ne vesszenek el, ezért a kender CBD és egyéb mikroelemekben gazdag növényi részeit a legmodernebb szuperkritikus CO2-extrakciós kivonatolási technológiával nyerjük ki.

Kendertér - sfe 02 1024

A szuperkritikus CO2 extrakció a növényi hatóanyagok kivonatolásának a legkíméletesebb formája. Az eljárás garantálja, hogy a növények megőrizzék természetes tulajdonságaikat. Jelenleg ez a legjobb módszer a legmagasabb minőségű fitokannabinoid kivonatok előállítására, mivel a szén-dioxid használatával a szuperkritikus átvitel viszonylag alacsony hőmérsékleten kivitelezhető. Így az eljárás nem károsítja a növényi komponensek szerkezetét.

Kendertér - sfe 03 1024

NÉHÁNY SZÓ A GARANCIÁRÓL
100% GARANCIÁT VÁLLALUNK TERMÉKEINKRE

Sajnos világ méretű tendencia a különféle CBD termékek hamisítása. Az értékes növényi komponensek „kispórolása” vagy szintetikus úton előállított összetevőkre való kicserélése. Ezek mind nagyban rontják a terápiák hatékonyságát és ezáltal a CBD termékek megítélését.

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek minőségére, komplex összetevőinek tisztaságára és mennyiségére 100% garanciát vállalunk. Minden termékünk független laboratóriumi tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a folyamatos és magas színvonalú minőséget. A kender termesztés és feldolgozás során a hazai és az európai uniós jogi szabályozásának megfelelő, külön erre a célra kifejlesztett, fémzárolt kendert használunk.