0

WellVital kapcsolat

Print Friendly, PDF & Email

Üdvözöllek a WellVital Világában!

Kendertér - wellvital krisztiJung Kriszti vagyok, édesanya és a WellVital tulajdonosa.

2005-ben ismertem meg a vákumban szárított és sűrített gyümölcsöket, zöldségeket, és azóta is az életem nélkülözhetetlen részei minden élethelyzetben.

A táplálkozásba vetett hitemet és a vállalkozásom hajtóerejét egy zárt körű egészségvédő klub munkatársaként 10 év alatt szerzett tapasztalatok adják, hogy a rendszeres gyümölcs, zöldség fogyasztás mind az egészségmegőrzésben, mind pedig különböző betegségek esetén fantasztikus változásokat, életminőség javulást eredményeznek. Rengeteget tanultam a orvosokkal, dietetikusokkal, természetgyógyászokkal való együttműködéseknek köszönhetően.

Ez az ajtó kisfiam születése után bezárult, majd később új lehetőséget és feladatot adott, hogy az internet segítségével megmutassam:

rohanó világunkban is tudsz élvezetesen, természetesen, jól táplálkozni, ami visszaadja a teljesítőképességedet, vitalitásodat, amitől újra jól érzed magad a bőrödben, és segít, hogy pozitívabban lásd a dolgokat.

Meggyőződésem (statisztikák is ezt mutatják), hogy jó táplálkozással,  éveket adhatsz az életedhez.

A WellVital segítségével egy új utat szeretnék mutatni, tele egyszerű praktikákkal, és apró változtatásokkal, melyek könnyedén és megunhatatlanul, hosszú távon visznek előre az egészséges életmód fenntartásában.

Kezdd a WellVitallal a változást!

Kérdésed van a Wellvitál termékekkel kapcsolatosan? Kérdezd Krisztit bátran.

pl.: 06701234567
Fontos az életemben és a munkámban
Segítek, hogy örömöt lelj az életmódváltásban. Támogatlak, hogy könnyedén és sikerrel indulj, hogy egyre tudatosabban csináld, végül pedig rutinossá válva egyre több időd és persze energiád maradjon a számodra fontos dolgokra.Segítek, hogy egyensúlyba kerülj, és azt tartósan megőrízd.Számíthatsz rám akkor is, ha úgy érzed fogni kell a kezedet, netán noszogatásra van szükséged.
Mindennek ezer arca van, attól függően, honnan közelítünk hozzá. Különbözőek vagyunk, különbözőképp vélekedünk, különbözően gondolkodunk, érzünk, és cselekszünk. Választásainkat és döntéseinket csak utóbb igazolják a tapasztalatok, aktuális élethelyzettől függően persze.
Élethelyzetünk, testi-lelki állapotunk szorosan összefügg. Dorgálva tanácsokat osztogatni és ítélkezni könnyű… Nem teszem.
Kerülöm a szélsőségeket. Fontosnak tartom a mértékletességet. Ügyelek a rendszerességre.
Minden, amiről itt az oldalon írok és beszélek magam is élem. A leírt történeteknek magam is részese voltam illetve vagyok mai napig.
Funkcionális és holisztikus táplálkozást tanultam, jelenleg éppen az Életmódtanácsadó és terapeuta képzést csinálom, hogy később már az egészségügyi kihívások megoldásában tanácsadóként segíthessek Neked.
Betartom az élelmiszerekkel kapcsolatos tápanyagösszetételre és egészségre vonatkozó állításokra vonatkozó szigorú rendeletet. OGYEI egészségre vonatkozó állításokA rendelet szerint nem tehetek, így nem is teszek a WellVital termékekkel kapcsolatban egészségre vonatkozó, vagy betegségek kockázatának csökkentésével kapcsolatos állításokat.Nyugodtan nézd át a teljes WellVital tartalmat, nem találsz olyat, ami a szabályoknak ellentmondana.Amíg nem szakvizsgázom életmód tanácsadóként, addig nem adok egészségre vonatkozó, illetve táplálkozási tanácsokat, pusztán csak megosztom, mit és hogyan csinálok már több, mint 10 éve, és ez milyen hatással van rám és a családomra.Egyszerűen azt, hogyan mitől természetes számunkra az egészség.