0

Best Buds Wedding Cake kristály hamutartó ajándékdobozban

Print Friendly, PDF & Email

Best Buds Wedding Cake kristály hamutartó ajándékdobozban

Ár: 9.605 Ft

Kosárba teszem

✓ Egyedi design
✓ Alien Wedding téma
✓ Elegáns ajándékdoboz
✓ Tökéletes ajándék
✓ Stílusos kiegészítő

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Fedezd fel a Best Buds Kristály Hamutartót Ajándékdobozban, mely egy “Wedding Cake” témájú, különleges kiegészítője lehet dohányzóasztalodnak. Méretével, 15×15 cm-es alapterülettel és 5 cm mélységgel, tökéletesen megfelel a célnak és akár több cigaretta befogadására képes. Speciális bemélyedései ideálisak arra, hogy köztes szünetekben letehesd a füstölnivalót, így maximalizálva a kényelmet és a praktikumot.

Ez a lenyűgöző, többszínű üveg hamutartó egy Alien Wedding, azaz űrlényes esküvői design-nal büszkélkedik, ahol különböző űrlények láthatóak, ahogy kannabiszt fogyasztanak. A hamutartó elegáns ajándékdobozban érkezik, tökéletes ajándékot alkotva valaki különleges számára. Az ajándékdoboz tartalmazza a fajta, az erőssége és jellemzői leírását, így tökéletes tájékoztatást nyújtva a megajándékozottnak.

A Wedding Cake egy indika-domináns hibrid törzs, amely a Cherry Pie és a Girl Scout Cookies keresztezéséből származik. A neve ellenére csípős, savanykás és krémes ízű, fás és földes aromájú a humulén terpén túlsúlyának köszönhetően. Sűrű rügyek és a megszámlálhatatlan ragacsos kristály ad magyarázatot a magas THC-tartalomra, amely valahol 20 és 30 százalék között mozog.