0

Best Buds Sunset Sherbert kristály hamutartó ajándékdobozban

Print Friendly, PDF & Email

Best Buds Sunset Sherbert kristály hamutartó ajándékdobozban

Ár: 9.605 Ft

Kosárba teszem

✓ Egyedi design
✓ Sunset Sherbert téma
✓ Elegáns ajándékdoboz
✓ Ideális ajándék
✓ Stílusos kiegészítő

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Merülj el a naplemente varázslatában a Best Buds Sunset Sherbert kristály hamutartóval, mely minden füstölő számára elengedhetetlen kiegészítője az otthonának. Ennek a generózus méretű, 15×15 cm-es és 5 cm mély hamutartónak köszönhetően kényelmesen pihentetheted a cigarettádat. Az intelligens designnak köszönhetően, a hamutál megfelelő mélyedésekkel rendelkezik, amik tökéletes támasztékot biztosítanak cigidnek a szünetekben.

Ez a figyelemreméltó narancs színben pompázó üveg hamutartó egy tengerparton pihenő olvadó jégkrém designnal büszkélkedik, mely épp a Sunset Sherbert törzset fogyasztja. A Best Buds hamutartó elegáns ajándékdobozban érkezik, így tökéletes ajándékot alkotva egy különleges valakinek. Az ajándékdoboz tartalmaz minden releváns információt a törzsről, annak erősségéről és jellemzőiről, így az ajándékozott teljes képet kaphat a termékről.

Ez a különleges törzs a Girl Scout Cookies és a Pink Panties keresztezése. Ez egy indika-domináns törzs, ami a Sherbert néven is ismert. Édes bogyós gyümölcsök és friss narancshéj illata érezhető a Sunset Sherbert érlelt bibéiből. Ez a törzs klasszikus indica szerkezetű, élénkzöld levelekkel és rozsdaszínű bibékkel.