0

Cannatural Hidegen Sajtolt Kendermag Olaj 250ml

Print Friendly, PDF & Email

Cannatural Hidegen Sajtolt Kendermag Olaj 250ml

Cikkszám: KT_4P8J2 Kategóriák: , EAN: 5999860667179

Ár: 4.413 Ft

Elfogyott! Hamarosan
Íze kellemesen fanyar, diós lecsengéssel, igazi „szupertáplálálék”!

Saláták, sajtok, gyümölcsök, diófélék kiváló kiegészítője lehet!
Levesek, öntetek, smoothie-k készítésénél is kitűnő „tápanyagbomba”!

3:1 arányban tartalmaz Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat, alfa-linolénsavat, gazdag D- és E-vitaminban*(213 mg/100 ml), valamint mind a 21 aminosavat tartalmazza.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A kendermag olaj igazi tápanyag-erőmű, egy szupertáplálék!

Alapját a Magyarországon termesztett kender növény adja. A legtökéletesebben kiegyensúlyozott, esszenciális zsírsavakban gazdag természetes olaj. Hiszen ideális, 3:1 arányban tartalmaz Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat, ami az  emberi szervezet számára a legjobb arány az anyagcseréhez. A kendermag olajban lévő esszenciális zsírsavak egyúttal segíthetik az egészséges bélflórát, valamint az immunválaszt és immunműködést. Élénkítő hatású, serkenti a mentális aktivitást.

Segítséget adhat a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében. Diétás étrendbe is kiválóan beépíthető.

A kendermag fehérjéje gyorsan felszívódik a szervezetben, ezáltal nagymértékben hozzájárulhat az egészséges immunrendszer fenntartásához.

Hatásai:

E-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A megfelelő mennyiségben, arányban fogyasztott zsírsavakkal helyre lehet állítani a sejtmembrán rugalmasságát, és ezzel a depresszió, az emlékezetromlás, tanulási nehézségek, romló látás, a rossz hőmérséklet-szabályozás és az alacsonyabb fájdalomküszöb javulását érhetjük  el.

Tisztítja a beleket és csökkentheti a székrekedést. Esszenciális zsírsavai segítségével oxigént juttat a sejteknek, védi a szívet, gyorsítja a sebgyógyulást, csökkenti az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat. Az alfa-linolénsav hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Gazdag E-vitaminban (213 mg/100 ml), valamint az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. A kendermag olaj bőrünk és hajunk szépítőszere is lehet! Hiszen szinte azonos a saját lipidjeinkkel és ezáltal képes behatolni a sejtjeinkbe, a sejtek közötti  területeket megnedvesíteni, emellett kiváló forrása lehet a keratinnak, amely  kulcsfontosságú anyag az emberi bőr külső rétegeinek felépítésében, egyben a haj és körmök lényegi összetevője is.

 

Fogyasztása, akár NAPI rendszerességgel ajánlott!

Leírásainkban a médiában közzétett tudományos kísérletekkel és vizsgálati eredményekkel alátámasztott megállapítások találhatók, azonban ezek nem a termékeink vizsgálatából levont következtetésekből megállapított tényszerű adatok. Ajánlásunk, termékeink hatóanyagainak a szervezetre gyakorolt hatásait taglalja. Fogyasztásuk nem helyettesíti a napi megfelelő tápanyagbevitelt és vitaminszükségletet, orvosi javallatokat.

Figyelmeztetés: Ne melegítsük meg a kendermag olajat! Magas hőmérsékletre való hevítés esetén, füstölni kezd, szétesnek a tápanyagai és az íze is megváltozik.