0

Medihemp Bio Bandits Boost

Print Friendly, PDF & Email

Medihemp Bio Bandits Boost

Cikkszám: KT_BP5VO Kategóriák: , EAN: 9120069385182

Ár: 7.020 Ft

Kosárba teszem

– A bevált keverék használata egészen 1419-re vezethető vissza, amikor a sírfosztogatók szegfűszeg, citrom, fahéj kéreg, eukaliptusz és rozmaring illóolajaiból készült keveréket használtak a pestis elleni védekezés érdekében.

– Természetes organikus kender aromakivonat a jólét elősegítése érdekében.

– A szegfűszeg, a citrom, a fahéj kérge, az eukaliptusz és a rozmaring szerves illóolajainak édes-aromás íze jótékony hatású és élénkítő.

– Élvezd tisztán, mézzel vagy teával

– 100% organikus, 100% fenntartható

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A MEDIHEMP Bio Bandits Boost a természetes kender aromakivonatot erőteljes, esszenciális, szerves olajokkal ötvözi. A bevált keverék használata egészen 1419-re vezethető vissza, amikor a sírfosztogatók szegfűszeg, citrom, fahéj kéreg, eukaliptusz és rozmaring illóolajaiból készült keveréket használtak a pestis elleni védekezés érdekében. Ezt a régi receptet használtuk fel, kenderrel ötvöztük és így kínálunk természetes támogatást a mindennapi élethez.

Ideális lenyeléshez tisztán, mézzel vagy teával illetve ételek ízesítéséhez. Fedezd fel a kendernövény aromáját egyéb illóolajokkal kombinálva, és engedd szabadon kreativitásod.

Összetevők:

  • kenderolaj * 93%,
  • természetes kenderkivonat * 6%,
  • illóolajok * 1% (szegfűszeg *, citrom *, fahéj kéreg *, eukaliptusz *, rozmaring *)

* ellenőrzött ökológiai termesztésből

Fogyasztási javaslat:

Naponta vegyél be 5 csepp MEDIHEMP Bio Bandits Boost-ot, pl. tisztán, mézzel vagy teával. Alkalmas ételek ízesítéséhez is.

A napi adag megfelel az EFSA ajánlásának és a vonatkozó EU-előírásoknak.

Minőségi jellemzők: az EU szerves szabályozásának megfelelően géntechnológia mentes, szűretlen, finomítatlan

Tanúsítvány: Az AT-BIO-301 organikus tanúsítvánnyal rendelkezik