0

MINTAKÉSZLET AZ ÉRZÉKENY ÉS SZÁRAZ BŐRRE / Sample Kit for sensitive and dry skin

Print Friendly, PDF & Email

MINTAKÉSZLET AZ ÉRZÉKENY ÉS SZÁRAZ BŐRRE / Sample Kit for sensitive and dry skin

Gyártó:

Hemptouch

Kategóriák: ,

Ár: 1,500Ft

Kosárba teszem

Hidratálja, megújítja és kiegyensúlyozza az érzékeny és száraz arcbőrt.

Hemptouch bővebben

– Legálisan, a legjobb áron.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Ez az érzékeny és száraz bőr ápolására összerakott mintakészlet lehetővé teszi számodra, hogy kipróbáld a Hemptouch érzékeny, száraz és dehidratált bőrre javasolt kendertermékeit. A készlet termékei gyengéden, de alaposan megtisztítják, hidratálják és táplálják a bőrt, ugyanakkor megnyugtatják és védik a bőr érzékeny hámrétegét.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Tisztító arclemosó, a termék amely gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja a bőrt. Ismert tény, hogy a bőr csak abban az esetben teljesen felkészült arra, hogy kiaknázza a bőrápoló termékek összes előnyét, ha teljes mértékben tiszta, ezért a tisztításnak mindig az arcápolási rutin részének kell lennie.
  • Tápláló arckrém, a krém amit az érzékeny bőrre való tekintettel állítottak össze, és aminek célja a bőr természetes egyensúlyának, nedvesség tartalmának és rugalmasságának visszaadása. Az omega zsírsavak ideális aránya támogatja a bőr természetes megújulási folyamatát, és erősíti az önvédelem szerepét.
  • Kímélő bőrbalzsam a legérzékenyebb bőrtípusok tápláló ápolására is alkalmas, mivel a kivételesen gazdag állaga és az omega zsírsavak ereje mellett nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek irritálhatják az arc érzékeny bőrét. A kenőcs a szem és a száj körüli legvékonyabb bőrfelületekre, valamint a smink eltávolítására is alkalmas. Hidratálja, védi és megújítja a bőrt.

ALKALMAS

A szettben található termékek alkalmasak a legigényesebb bőrtípusok ápolására is. Normál, száraz és dehidratált, érzékeny és reakciókra hajlamos bőr ápolására szolgálnak. A készítmények a legjobb természetes összetevőket tartalmazzák, amelyek megnyugtatják és védik az irritált, kipirosodott és érzékeny bőrt, miközben táplálják és visszaállítják az elvesztett nedvességet. A termékek visszaállítják a bőr egyensúlyát, és ezzel segítenek leküzdeni az ekcémát, a rosaceát és még számos bőrproblémát.

HOGYAN HASZNÁLJAM

Tisztító szertartás

A bőrt óvatosan, de alaposan meg kell tisztítani minden reggel és este. A Hemptouch tisztító arclemosó nagy segítséget nyújt e folyamat során, mivel tökéletesen eltávolítja az összes szennyeződést és a smink maradványait, miközben felkészíti a bőrt a vitamin dús arckrém által nyújtott előnyökre.

Hidratáló, tápláló és kiegyensúlyozó

Folytasd a bőrápolási rutinodat a Tápláló arckrémmel, amely nyugtatja és védi az irritált, kipirosodott és érzékeny bőrt, ugyanakkor táplálja azt és visszaadja elveszített nedvességét. Visszaállítja a bőr egyensúlyát, és ezáltal segíti az ekcéma, a rosacea és más bőrproblémák leküzdését.

Különleges gondozás a legérzékenyebb bőrtípusokra

A Kímélő bőrbalzsam a bőr ápolására szolgál az arc és a test legérzékenyebb területein, amelyek fokozott védelmet igényelnek. A kenőcs a szem és a száj körüli legvékonyabb bőrterületek ápolására, valamint a smink eltávolítására, a töredezett haj, a kéz és test száraz bőrének ápolására is alkalmas. Hidratálja, védi és megújítja a bőrt.

A termék színe és konzisztenciája tételenként változhat természetes összetevő összetétele miatt.

 

További információk

Kozmetikumok - Gyártó:

Hemptouch