0

Raw Rainbow kristály hamutartó ajándékdobozban

Print Friendly, PDF & Email

Raw Rainbow kristály hamutartó ajándékdobozban

Ár: 9.605 Ft

Kosárba teszem

✓ Egyedi design
✓ Rainbow téma
✓ Elegáns ajándékdoboz
✓ Ideális ajándék
✓ Stílusos kiegészítő

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Fedezd fel a RAW – Rainbow hamutartó élénk színeit és tartósságát, amely garantáltan feldobja dohányzási rituáléidat. Ez a masszív, szemet gyönyörködtető hamutartó nem csak praktikus, de egyben dekoratív kiegészítője is lesz otthonodnak, hozzáadva egy csipetnyi színt és stílust az egyébként hétköznapi pillanatokhoz. Mérete (15 x 15 cm) tökéletesen megfelel minden igénynek, legyen szó egyedülálló használatról vagy baráti összejövetelekről.

A szivárvány minden színével büszkélkedő design nemcsak hogy felhívja a figyelmet, de egyben tükrözi is a RAW márka szabadságszerető és kalandvágyó szellemiségét. Legyen szó bármilyen típusú füstölésről, a RAW Rainbow hamutartó készen áll, hogy hosszú távon kísérőd legyen, megbízható támaszként szolgálva minden egyes szeánsznál. Miért ne lazíthatnál te is királyok módjára?!

Ne hagyd, hogy a dohányzás csupán rutin legyen! Emeld a következő szintre élményeidet ezzel a vibráló és tartós hamutartóval, amely nemcsak hasznos eszköz, de egyben inspiráló társ is lesz a mindennapokban. Válaszd a RAW Rainbow hamutartót, és hagyd, hogy minden egyes használat során a szivárvány minden színe életre keljen otthonodban. Nem utolsó sorban ajándéknak is tökéletes!