0

Good Hemp Oil – Kendermagolaj 500ml

Print Friendly, PDF & Email

Good Hemp Oil – Kendermagolaj 500ml

Kategóriák: , EAN: 5060076100023

Ár: 4.900 Ft

Elfogyott! Hamarosan

Hidegen sajtolt, eredeti, tiszta kendermagolaj (0% THC tartalom) ellenőrzött eredetű.

A GOOD Oil gazdag telítetlen Omega zsírsavakban. Valójában, a GOOD Oil 25-szer több omega-3-at tartalmaz, mint az olívaolaj, ami annyit jelent, hogy 1 liter GOOD Oil ugyanolyan mennyiségű omega-3-at tartalmaz, mint 25 liter olívaolaj!

A GOOD Oil természetesen ugyanúgy felhasználható főzéshez, mint az olívaolaj.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A GOOD Oil Original egy brit, hidegen sajtolt mezőgazdasági kendermagból készült kendermagolaj, amit univerzális kulináris felhasználásra szántak. A termelő és egyben gyártó, a családi tulajdonban lévő Braham & Murray, amelynek gazdasága és termelési létesítménye Észak-Devonban található, túlzás nélkül állítható, hogy pontosan tudja, honnan származik az olaj előállításához használt minden egyes kendermag. Semmi mesterséges, fehérítés, vegyi anyagok, gyomirtók vagy növényvédő szerek mentes, és nem lett újracsomagolva sem. Csak a tiszta és természetes olaj, páratlan ízzel, ellenőrizhető eredetű és minőségű, közvetlenül a gyártótól.

GOOD Oil Original

• Magasabb omega-3,6,9 telítetlen zsírsavtartalmú, mint bármely másik kulináris olaj.
• Természetesen magas omega-3 telítetlen zsírsava tartalmú.
• 1 evőkanál (10 ml) az ajánlott napi omega-3 mennyiség 94%-át tartalmazza.
• GOOD Oil az olívaolajhoz képest fele annyi nemkívánatos telített zsírsavat tartalmaz.
• Nem tartalmaz transzzsírokat.

Természetes, vagy BIO termékek?

Minden mezőgazdasági termékünket természetes módon, nem pedig ökológiai vagy bio termeléssel állítjuk elő, és ennek a következők az okai:

• A természetes kannabisz termelés fenntarthatóbb és környezet barátabb. A természetes termesztés során nem használnak rovarirtó és gyomirtó szereket, így a mező egész évben minden élőlény számára természetes környezetet biztosít.
• A jól időzített vetésnek, a megfelelő gazdálkodásnak és a hasznos vetésforgónak köszönhetően a kendermezőt nem kell gyomlálni (sem gépi, sem kémiai eszközökkel) a növekedése során.
• A kenderünk termesztésekor egy levélke sem vész kárba. Semmi sem marad felhasználatlan. A BIO előírásoknak megfelelő termesztés során a rost megsemmisül, ami azt jelenti, hogy lehetetlen a további hasznosítása.
• A kenderünk rostját építőanyagok, például “Hemcrete” előállításához is felhasználják. Ezek az építőanyagok hihetetlen hőszigetelési képességeket biztosítanak és csökkentik az épület hőigényét. A Hemcerete anyagot 250 szociális ház építéséhez is felhasználták 2010-ben.

Íz: Természetes

Csomagolás: 500ml

Ajánlott felhasználás: ideális főzéshez, grillezéshez, zöldségek sütéséhez, szószokhoz és salátaöntetekhez.

Figyelem: Hűvös, sötét helyen tárolandó.

Tápanyag-információ:

 100 g
Energia érték
 3700 kJ / 900 kcal
Zsírok
 100 g
  Ebből telített zsírsavak
 9,4 g
  Ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak
 12,7 g
  Ebből többszörösen telítetlen zsírsavak
 77,9 g
    Ebből Omega 3
 18,62 g
    Ebből Omega 6
 57,7 g
Szénhidrát
 0 g
  Ebből cukrok
 0 g
Fehérjék
 0 g
 Só
 <0,1 g

Összetevők: eredeti brit kendermagból hidegen sajtolt olaj