0

Multitrance – Kender Kávékapszula 10db

Print Friendly, PDF & Email

Multitrance – Kender Kávékapszula 10db

Kategóriák: , EAN: 8720618504395

Ár: 2.274 Ft

 
15% Bevezető akció

Kosárba teszem

Egy doboz kenderes kávé kapszula – 250 mg kendert tartalmaz kapszulánként. (10 kapszulát tartalmazó doboz)

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Kender Kávékapszula – 250 mg kendert tartalmaz kapszulánként (10 kapszulát tartalmazó doboz)

Fedezd fel a különleges kávéélményt ezekkel a gondosan készített kávékapszulákkal, melyek mindegyike 250mg kendert tartalmaz. Egy dobozban 10 darab kapszula található, így minden alkalommal a tökéletes mennyiséget kapod. Ezek a prémium pörkölt kávé ízét a kender természetes előnyeivel ötvöző kapszulák egyedülálló ízvilágot és wellness élményt kínálnak.

Kényeztesd magad egy csésze kávéval, amely nemcsak az ízlelőbimbóidat örvendezteti meg, hanem a kender terápiás hatásainak lehetőségét is magában hordozza. Merülj el a békés relaxáció pillanataiban, miközben élvezed ezt a gazdag ízű, aromás kávét.

Ezek a kapszulák tökéletes választások mindazok számára, akik szeretnék ötvözni a reggeli kávé rituáléjukat a kender nyújtotta jótékony hatásokkal. Legyen szó egy pihentető hétvégi reggelről vagy egy nyugodt estéről, ezek a kávékapszulák biztosan mindenkit elvarázsolnak.

Próbáld ki ezt a különleges kávékapszulát, és tapasztald meg, hogyan gazdagíthatja a kender kivonat a hagyományos kávéélményt. Engedd, hogy ez az egyedülálló kombináció új dimenziókat nyisson meg a kávézásban, miközben élvezed a kender nyújtotta wellness előnyeit.

> 100%-ban legális a fogyasztása az Európai Unióban (EU)
> THC MENTES (0% THC) – Nincs tudatmódosító hatás
> Készült az EU-ban
> Tartalom: 10 kávé kapszula
> 250 mg kendert tartalmaz kapszulánként
> Összetevők: őrölt pörkölt kávé, kannabiszolaj 5%
> Kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel