0

India Szúnyogriasztó Kendergyertya 90g

Print Friendly, PDF & Email

India Szúnyogriasztó Kendergyertya 90g

Cikkszám: KT_QX2BZ Kategóriák: , EAN: 5903707352029

Ár: 3.112 Ft

Kosárba teszem

Organikus szójaviaszból készült aromás szúnyogriasztó gyertya kenderolajjal, citromfű, szegfűszeg és pacsuli illattal.

✓ Citromfű olaj

✓ Szegfűszeg olaj

✓ Pacsuli olaj

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

India Szúnyogriasztó Kendergyertya 90gTERMÉSZETES KENDEROLAJOS SZÓJAGYERTYÁK

Természetes szójaviaszból készült aromás szúnyogriasztó gyertya, citromfű, szegfűszeg és pacsuli illatú kenderolajjal.

A kendergyertya kizárólag természetes alapanyagokból készül, paraffin és kőolajszármazékok nélkül. Égés közben nem bocsát ki mérgező anyagokat, allergiások számára biztonságos.

Nagyon gazdaságos – égési ideje akár 25 óra.

 

 

TERMÉSZETES KENDEROLAJOS SZÓJAVIASZ GYERTYA

A citromfű olaj intenzív, frissítő citrus illatú. Elűzi a szúnyogokat, valamint más rovarokat (beleértve a legyeket és muslicákat). Emellett a citromfű olaj relaxál és ellazít.
A szegfűszeg olajnak meleg, fűszeres illata van. Hatékonyan taszítja a szúnyogokat, illata pedig pozitív hatással van a hangulatra.
A pacsuli olajnak fás és fűszeres illata van. Rovarriasztónak tökéletes. Ezenkívül antidepresszáns és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik.

MIÉRT HASZNÁLJON KENDEROLAJOS SZÓJAGYERTYÁT?

Az INDIA kendergyertya testmasszázshoz is használható.

Viszonylag alacsony az olvadáspontja, ami azt jelenti, hogy az olvadt viaszt közvetlenül a bőrre lehet önteni anélkül, hogy megégetne.

A viasz felvitele után a bőr sokáig hidratált, sima és selymes marad, az olajok aromái pedig nagyon kellemes illatot hagynak maguk után.

Nettó Súly: 90g

Összetevők (INCI): soy wax, hemp oil, lemongrass essential oil, clove essential oil, oil ethereal patchouli, cotton knot