0

BIO aromaterápia kender terpénekkel – Az alvás illata 5ml

Print Friendly, PDF & Email

BIO aromaterápia kender terpénekkel – Az alvás illata 5ml

Cikkszám: KT_D24SU Kategóriák: , Címke: EAN: 9120081170698

Ár: 9.000 Ft

Kosárba teszem

99% terpen
BIO tanúsított
Osztrák minőség
A pihentetőbb alvás érdekében

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A kiérdemelt és pihentető alvásért

Általunk alkotott kiváló minőségű organikus kenderterpénjeink földes-friss aromája, párosítva a cirbolyafenyő és a levendula illatával – mindkét növény ismert a nyugtató hatásáról – együttesen gyantás, enyhén fűszeres illatélményt eredményez. Íme a komplex aromaterápia, amitől nyugodtabban aludhatsz, és tested megkapja a szükséges éjszakai regenerációt.

A 100%-ban természetes terpén illatkeverékeinket az ABG szabványok (Bio Austria) alapján fejlesztjük és gyártjuk. Az olajok 99%-ban kiváló minőségű természetes terpénekből állnak. A terpének természetes szénvegyületek, amelyek a növények aromájáért felelősek, kölcsönösen támogatják egymást, és ezáltal fokozzák egészségünkre gyakorolt pozitív hatásukat.

A természetes és BIO aromaterápia segít egy emelkedettebb egyensúly elérésében – egy erdei sétához hasonlítható, ahol az erdő és a természet természetes illatai és aromái megmozgatják összes érzéked.

Az aromaterápiát kiegészítő gondozási módszernek tekintik, amely az embert a test, az elme és a lélek egységének tekinti, és a növények természetes erejével támogatja az egészséget. A BioBloom Aromaterápia termékcsalád három illatkeveréket tartalmaz, amelyek 99%-ban kiváló minőségű természetes terpénekből állnak és mentesek minden adaléktól.

A BioBloom illatkeverékeket vízzel ellátott illatlámpával vagy diffúzorral használjad!

TARTALOM: 5ml

ÖSSZETEVŐK: Cirbolyafenyő (57,1%)*, levendula (28,6%)*, kender (14,3%)*.

* ellenőrzött ökológiai termelésből

ALKALMAZÁS: Csepegtess olajat az illatlámpába vagy diffúzorba (a cseppszám a kívánság és szükségesség alapján szabályozható).

ELTARTHATÓSÁG: Felhasználható a felbontást követően 2 éven belül.

Terpénekről bővebben:

Mire jók az egyes kannabisz fajták, szóljanak a terpének.