0

BioBloom BIO Balance szobaillatosító

Print Friendly, PDF & Email

BioBloom BIO Balance szobaillatosító

Kategóriák: , Címke: EAN: 9120081171145

Ár: 5.351 Ft

Kosárba teszem

pihentető illatélmény
természetes illóolajok
osztrák minőség
kenderterpénekkel

Töltsd fel magad a természet nyugtató és tisztító erejével a nyugtató BioBloom BIO Balance Good Vibes szobaillatosítónkkal.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A BIO Balance szobaillatosító segít megteremteni a nyugodt környezetet, tele elégedettséggel és pihenéssel, hogy segítsen elérni az egyensúlyt. Egyszerűen permetezd a szobában, hagyd magad mögött a mindennapokat, és merülj el a tisztaság és harmónia kiegyensúlyozott légkörében.

A BIO Balance szobaillatosító lenyűgöz gondosan válogatott, természetes illóolajaival. Speciálisan előállított bio kenderterpének természetes aromája a rozmaring, mandarin, tömjén, levendula és zsálya illatával kombinálva olyan illatélményt hoz létre, amely felszabadítja az érzékeket.

Gyengéd permet, amely egyensúlyba hozza a testet, elmét és lelket.

Mik azok a terpének?

A terpének természetben előforduló szerves vegyületek, amelyek számos növény, például borsmenta, rozmaring, eukaliptusz, citromfű vagy kender fontos összetevőiként biztosítják azok illatát és ízét. A terpéneknek kiterjedt egészségjavító tulajdonságaik is vannak. A kenderterpéneket ezért a BioBloom számos termékben felhasználja.

TARTALOM: 50ml

ÖSSZETEVŐK: Természetes illóolajok rozmaringból, mandarinból, tömjénből, levendulából, zsályából és kenderből

ALKALMAZÁS: szoba illatosítására

Terpénekről bővebben:

Mire jók az egyes kannabisz fajták, szóljanak a terpének