0

BIO aromaterápia kender terpénekkel – A belső béke illata 5ml

Print Friendly, PDF & Email

BIO aromaterápia kender terpénekkel – A belső béke illata 5ml

Kategóriák: , Címke:

Ár: 9,000Ft

Kosárba teszem
EAN: 9 120081 170681

99% terpen
BIO tanúsított
Osztrák minőség
A szilárdabb belső béke érdekében

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Fókusz és energia a mindennapjaidnak

Általunk alkotott kiváló minőségű organikus kenderterpénjeink földes-friss aromája  a muskotályzsálya, bergamott, grapefruit és vetiver jól ismert nyugtató aromáival kombinálva fás, földes aromaélményt eredményez. Íme a komplex aromaterápia, amitől még több kényelemre és belső békére találsz még kihívásokkal teli időszakban is.

A 100%-ban természetes terpén illatkeverékeinket az ABG szabványok (Bio Austria) alapján fejlesztjük és gyártjuk. Az olajok 99%-ban kiváló minőségű természetes terpénekből állnak. A terpének természetes szénvegyületek, amelyek a növények aromájáért felelősek, kölcsönösen támogatják egymást, és ezáltal fokozzák egészségünkre gyakorolt pozitív hatásukat.

A természetes és BIO aromaterápia segít egy emelkedettebb egyensúly elérésében – egy erdei sétához hasonlítható, ahol az erdő és a természet természetes illatai és aromái megmozgatják összes érzéked.

Az aromaterápiát kiegészítő gondozási módszernek tekintik, amely az embert a test, az elme és a lélek egységének tekinti, és a növények természetes erejével támogatja az egészséget. A BioBloom Aromaterápia termékcsalád három illatkeveréket tartalmaz, amelyek 99%-ban kiváló minőségű természetes terpénekből állnak és mentesek minden adaléktól.

A BioBloom illatkeverékeket vízzel ellátott illatlámpával vagy diffúzorral használjad!

TARTALOM: 5ml

ÖSSZETEVŐK: Muskotályzsálya (35,3%), bergamott (35,3%), kender (11,8%), grapefruit (11,8%), vetiver (5,9%)

* ellenőrzött ökológiai termelésből

ALKALMAZÁS: Csepegtess olajat az illatlámpába vagy diffúzorba (a cseppszám a kívánság és szükségesség alapján szabályozható).

ELTARTHATÓSÁG: Felhasználható a felbontást követően 2 éven belül.

Terpénekről bővebben:

Mire jók az egyes kannabisz fajták, szóljanak a terpének.