0

Hemptouch

Print Friendly, PDF & Email

Kendertér - hemp for skin hemptouch

“Tudom, hogyan kell válaszolni szinte minden kérdésre a gyógynövények felhasználásával kapcsolatosan” – mondja Szilvia. Az ősi idők óta a kamillát és a levendulát használják az alvás elősegítéséhez. A cédrus tisztaságot és összeköttetést biztosít, és kiváló méregtelenítő szerként szolgál a fizikai és érzelmi méreganyagokkal szemben. Rózsa, a virágok királya, magas energiahullámaival megnyugtatja és ellazítja az idegrendszert és így boldogságot terjeszt.

Másik nagy szenvedélyem az egészséges és gyönyörű bőr gondozása. A legtöbb bőrprobléma gyökere az érzelmeinkben rejlenek. Hallottad már azt a humoros mondást, hogy a harag károsítja a szépséget? Érzékeny természetem miatt a bőröm mindig meglep valami új kihívással. Hamarosan úgy döntöttem, hogy megteszem a következő logikus lépést – mindkét szenvedélyemnek behódolok -, ami új tápláló kozmetikumok sorozatát eredményezte. Ezek arra ösztönzik az érzékeny és problémás bőrt, hogy képes legyen segíteni önmagán. A kulcs az egyensúlyban van. Ezért nagylelkűen az összes receptet prémium kenderkivonattal „fűszereztem”, mivel nincs jobb mester a természet egyensúlyánál.

Szilvia: biológus, gyógynövényes és a Hemptouch bőrápolás társalapítója

Filozófiánk

A természet a legjobb gyógyszer

A legjobb módszer bőrünk támogatására az, ha ösztönözzük, hogy segítsen önmagán. A bőr a test első számú érintkezési felülete a világgal. Légy hálás az érzékeny bőrödért, mivel érzékenysége azt jelenti, hogy különösen nagy a védő szerepe. Minden, amit a bőrünkre teszünk, beszivárog a testünkbe. Természetesen ez az ellenkező irányba is működik. Ezért az egészséges és fiatalos bőr megőrzése érdekében ajánlott sok vizet inni és egészséges, telítetlen olajokat, például kenderolajat használni.

Az érzékeny bőr elutasítja az agresszív kezeléseket, amelyek parabének, alkohol és más vegyi anyagokon alapulnak, mivel tönkreteszik a bőr amúgy is törékeny egyensúlyát. Mindenkinek a bőre lehet gyönyörű és egészséges, csak oda kell figyelni a napi masszázsra, az olajok, vaj és gyógynövények megfelelő kombinációjára és a rendszeres hidratálásra.

Őszinteség

Kendertér - herbs for skin problems 1024x554
Boldog ügyfél a mi világunk! Ezért kínálunk termékmintákat, hogy kipróbálhasd őket mielőtt megvennéd a teljes kiszerelést. Termékeik minősége nem kérdés számunkra. Mindegyik összetevő, amelyet felhasználunk gondosan megtervezett keverékeinkben, nyomon követhető, és örömmel mutatjuk be az útját. Nem minden helyi, mivel a shea vajat Szlovéniában nem lehet előállítani, ugyanakkor igyekszünk minden összetevő helyi változatát használni. Őszinteség, érzékenyen tekinteni bőrünk igényeire, ezért nálunk az ügyfeleink azok, akik valóban fontos eredményeket hoznak számunkra – boldog bőrt és bolygót egyaránt!

A fenntarthatóság a mi utunk

Az etikus és fenntartható működés alapelveinket követjük, már az első magtól a végtermékig. Minden lépésnél tudatában vagyunk az emberek és a bolygó iránti felelősségünknek, ezért mindig olyan természetes összetevőket választunk, amelyek eredete ismert. Így nem használunk negatív környezeti lábnyommal rendelkező összetevőket, és gondoskodunk arról, hogy az összetevők túlnyomó részét helyi forrásokból fedezzük. A vajakat Szlovéniában gyártjuk, nem messze a kendermezőktől, ami lehetővé teszi a rövid gyártási láncunkat és környezetbarát technológiánkat.
hemp is sustainable, cbd natural