0

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Olaj 200ml

Print Friendly, PDF & Email

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Olaj 200ml

Ár: 4.530 Ft

Kosárba teszem

100% organikus Omega 3: 6: 9 olaj

Kiegyensúlyozott táplálkozási olaj  Omega 3: 6: 9 telítetlen zsírsavval. Gamma-linolénsavat (GLA) tartalmaz kevés omega-9 telítetlen zsírsav hozzáadásával és természetes antioxidánsok széles skálájával, beleértve az E-vitamint és a karotinoidokat. A kellemes íznek köszönhetően hozzáadhatja kedvenc koktéljához vagy ételéhez.

A termék minden olyan személy számára alkalmas, aki a következőkre összpontosít:

– Az aktív életmód támogatása

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A Viridian Nutrition márkájú termékek csak bioaktív összetevők tiszta keverékét tartalmazzák = 100% hatóanyag és 0% ballaszt adalékanyag és kötőanyag. A Viridian Nutrition garantálja termékei kiváló minőségét és tisztaságát a teljes gyártási folyamat alapos ellenőrzésével. A vetőmagtól a végtermékig = együttműködik a helyi termelőkkel és termesztőkkel, akik a legmagasabb minőségre összpontosítanak. Etikai okokból a Viridian Nutrition márka nem használ pálmaolajat termékeiben, és nem teszteli termékeit állatokon. Minden termék csomagolása 100% -ban ökológiai.

Etikus étrend-kiegészítők

Mit is jelent ez – etikus étrend-kiegészítő? Ez azt jelenti, hogy a Viridian márkájú kiegészítők kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, és egyáltalán nem tartalmaznak ballaszt összetevőket. Ezek mind biogazdálkodásból származnak, nem tesztelték állatokon. Az is fontos, hogy a Viridian márka családi tulajdonban van, ezáltal nem része semmilyen gyógyszeripari vagy más vállalatnak. A Viridian az etikus megközelítésen alapul az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel szemben, valamint mindig törekszik termékei környezetbarát jellegének megőrzésére.

Kendertér - kep08

Minden összetevő 100%-ban bioaktív

Ennek magától értetődőnek kellene lennie. Az igazság azonban az, hogy általában sok termék nagyrészt szintetikus összetevőket tartalmaz, emellett nagy mennyiségű ballaszt adalékanyagot, stabilizátort, kötőanyagot és mesterséges édesítőszereket.

Kendertér - kep06

A helyi termelők támogatása

A Viridian egyik legfontosabb elve a helyi gazdák és a helyi nyersanyagtermelők (nem nemzetközi vállalatok) támogatása, akikkel nagyon korrekt és tisztességes kapcsolatot ápol. A Viridian azzal garantálja a táplálékkiegészítők minőségét, hogy betekintést nyújt a teljes gyártási folyamatra – szó szerint a magtól a végtermékig -, és egyben teljesíti az etikus vitaminok filozófiáját.

Kendertér - kep09

A vitaminok természetes és funkcionális formája, amelyet a szervezet fel tud dolgozni

A vitaminok és ásványi anyagok bármilyen formában előfordulhatnak? És miért ne lehetne mind egyformán hasznos a test számára? Bizony. Szemléltessük a vassal, az egyik legszükségesebb ásványi anyaggal. Az általános étrend-kiegészítőkben például oxid formájában fordul elő. Ennek a formulának kevés haszna van a test számára, viszont az alacsony ára miatt gyakran használják a különböző étrend-kiegészítőkben ebben a formában. A Viridian például a Liquid Iron termékében a Murraya koenigii (Curry levélfa) növény leveleiből származó közvetlen kivonatot használ, amely 100%-ban természetes formában biztosítja a vasat.

Kendertér - kep10

GMO mentes

A géntechnológiával módosított növények természetellenesek. Ezeket elsősorban a hozam növelésére hozták létre, emellett az agrokémiai ipar termékei. A Viridian termékekben soha nem talál GMO összetevőket.

Kendertér - kep12

Besugárzás mentes összetevők nélkül

Az élelmiszerek besugárzása ionizáló sugárzással (alfa, béta, gamma, röntgensugárzás, stb.) történik – azaz radioaktív sugárzással, azért, hogy a benne lévő enzimeket és élő biokultúrákat deaktiválják, ami meghosszabbítja az eltarthatóságukat.

Állati eredetű összetevők nélkül

Az állati eredetű összetevők talán nem mindig károsak, de a Viridian igyekszik annyi vegán terméket előállítani, amennyit csak lehetséges.

Mesterséges édesítőszer nélkül

A mesterséges édesítőszereknek alkalmasabbaknak kellene lenniük a cukor alternatívájaként, azonban ezek mesterséges (szintetikus) molekuláris kombinációk, amelyek természetellenesek a testünk és a környezet számára. Miért fogyasszunk valamit, ami nem való sem a testünknek, sem a környezetünkbe?

Kendertér - kep11

 

Mesterséges színezék és tartósítószer mentes

Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert. Ilyeneket és más mesterséges adalékanyagokat nem talál a Viridian termékekben.

Magnézium-sztearát, titán-dioxid és sellak mentes

Színezőanyagként titán-dioxidot, más néven titánfehéret használnak. Megtalálható számos gyógyszerészeti termékben, gyakori az étrend-kiegészítőkben, iparilag feldolgozott élelmiszerekben, teniszpályákon a pályát határoló vonalként, és a Saturn V rakétán is, aminek külső felületén festékként használták. A magnézium-sztearátot kenőanyagként használják – megakadályozza, hogy a nagy nyomáson történő tablettává préseléskor a tabletta alkotóelemei a prés alkatrészeihez tapadjanak. Vízzel és szappannal keveredve oldhatatlan anyagot képez, amelytől például azok a tipikus, nem eltávolítható gyűrűk képződnek a fürdőkádakon, amit szappanlerakódásnak nevezünk. A sellak egy gyanta, amelyet egy nőstény lakkféreg, egy Indiában élő rovar választ ki. Ennek a gyantának a lemezei feloldódnak etil-alkoholban, folyékony sellakkot képezve, amelyet lakként és mázként használnak. Ezeket az anyagokat gyakran használják étrend-kiegészítőkben, gyógyszerekben és élelmiszerekben. A Viridian étrend-kiegészítők ezeket az anyagokat nem tartalmazzák.

Viridian 100% Organikus Omega 3:6:9 Szépségolaj - kenderélelmiszer - Kendertér

Ökológiai palackok

A Viridian úgynevezett borostyánszínű üvegből készült üvegpalackokat használ, amelyek megvédik a tartalmat a fénytől és a hőtől. Ugyanakkor újrahasznosíthatók vagy újra felhasználhatók. A palackok kupakja újrahasznosítható alumíniumból készül, a kupakon lévő záró pedig kukoricakeményítőből, ugyanis a Viridian nem használ műanyagot.

Kendertér - kep05

Pálmaolaj mentes

A Viridian a világ első vitamin márkája, amely megkapta a POFCAP – The Palm Oil Free Accreditation Program tanúsítványt. Ez garantálja, hogy a márka nem használ pálmaolajat termékeiben vagy gyártás során.

Kiszerelés: 200 ml

Ajánlott adagolás:  Fogyasszon 1-2 teáskanálnyit (1 teáskanál = 5 ml) folyamatosan a nap folyamán. Az olajat hozzáadhatja kedvenc ételeihez, zöldségsalátájához, koktéljához vagy akár magában is fogyaszthatja.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekeknek, várandós és szoptató nőknek, hacsak orvosa másképp nem rendeli. Tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Alkalmas vegánok számára. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 6 héten belül elfogyasztandó.


Tápanyag-információ:
 A csomagban lévő adagok száma: 20-40
 5 ml (1 teáskanál) *
 Szerves  lenmagolaj
 48% (2,09 g)
 Bio  kendermagolaj
 36% (1,57 g)
 Szerves  avokádóolaj
 6% (0,26 g)
 Szerves  ligetszépe olaj
 5% (0,22 g)
 Bio  tökmagolaj
 5% (0,22 g)
 Alfa -linolsav (omega -3)
 1520 mg
 Linolsav (omega 6)
 1520 mg
 Gamma linolénsav (omega 6)
 70 mg
 Olajsav (omega 9)
 76 mg

* 1 adag 5 ml -nek felel meg. A csomag 40 adagot tartalmaz.

Összetevők:  lenmagolaj (48%), kender olaj (36%), avokádóolaj (6%), ligetszépe olaj (5%), tök olaj (5%)

A termék tisztasága

  • Tisztaságával és összetételével ez a termék megfelel a kóser kategória paramétereinek.
  • Minden összetevő 100%-ban aktív.
  • A terméket a Soil Association engedélyező hatósága hivatalosan tanúsította, mint bioterméket, amely garantálja a felhasznált összetevők ökológiai származását.
  • A termék nem tartalmaz géntechnológiával módosított vagy besugárzott összetevőket.
  • Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket: vegánok számára alkalmas.
  • Nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezékeket, glutént, búzát, laktózt, hozzáadott cukrot, élesztőt, magnézium-sztearátot, sztearinsavat