0

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Olaj Várandósoknak 200ml

Print Friendly, PDF & Email

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Olaj Várandósoknak 200ml

Ár: 6.820 Ft

Kosárba teszem
Terhesség Omega olaj

Olaj az anyák és csecsemők testének támogatására terhesség és szoptatás alatt. Különleges összetételét a kismama- és gyermekétkeztetési szakértők tervezték, és 88%-ban organikus minőségű.

Legfőbb előnyei:

-Támogatja a kismama és gyermeke szervezetét
-A lehető legnagyobb tisztaságú összetevők felhasználásával készült
-Viridian Nutrition minőségi garancia
-Alkalmas vegánok számára

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Omega 3, 6 és 9 olaj a várandósság idejére és szoptatás alatt

Olaj az anyák és csecsemők testének támogatására terhesség és szoptatás alatt. Különleges összetételét a kismama- és gyermekétkeztetési szakértők tervezték, és 88%-ban organikus minőségű.

A prenatális fejlődés és a szoptatás időszaka közvetlen hatással van az egész életen át tartó fizikai és mentális állapotra, ezért a tápanyagbevitel összetettsége döntő fontosságú ebben az időszakban. A Várandós Omega olaj hatása kiegyensúlyozott összetételen alapul, amely egyedi gyümölcsökből és növényekből származó olajokat tartalmaz – arany len, Schizochytrum óceáni mikroalga, kendermag, rizskorpa, avokádó és áfonya. A Schizochytrum alga dokozahexaénsavat vagy DHA-t tartalmaz, aminek tudományosan bizonyított a hatása.

A Viridian Nutrition márkájú termékek csak bioaktív összetevők tiszta keverékét tartalmazzák = 100% hatóanyag és 0% ballaszt adalékanyag és kötőanyag. A Viridian Nutrition garantálja termékei kiváló minőségét és tisztaságát a teljes gyártási folyamat alapos ellenőrzésével. A vetőmagtól a végtermékig = együttműködik a helyi termelőkkel és termesztőkkel, akik a legmagasabb minőségre összpontosítanak. Etikai okokból a Viridian Nutrition márka nem használ pálmaolajat termékeiben, és nem teszteli termékeit állatokon. Minden termék csomagolása 100% -ban ökológiai.

Etikus étrend-kiegészítők

Mit is jelent ez – etikus étrend-kiegészítő? Ez azt jelenti, hogy a Viridian márkájú kiegészítők kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, és egyáltalán nem tartalmaznak ballaszt összetevőket. Ezek mind biogazdálkodásból származnak, nem tesztelték állatokon. Az is fontos, hogy a Viridian márka családi tulajdonban van, ezáltal nem része semmilyen gyógyszeripari vagy más vállalatnak. A Viridian az etikus megközelítésen alapul az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel szemben, valamint mindig törekszik termékei környezetbarát jellegének megőrzésére.

Kendertér - kep08

Minden összetevő 100%-ban bioaktív

Ennek magától értetődőnek kellene lennie. Az igazság azonban az, hogy általában sok termék nagyrészt szintetikus összetevőket tartalmaz, emellett nagy mennyiségű ballaszt adalékanyagot, stabilizátort, kötőanyagot és mesterséges édesítőszereket.

Kendertér - kep06

A helyi termelők támogatása

A Viridian egyik legfontosabb elve a helyi gazdák és a helyi nyersanyagtermelők (nem nemzetközi vállalatok) támogatása, akikkel nagyon korrekt és tisztességes kapcsolatot ápol. A Viridian azzal garantálja a táplálékkiegészítők minőségét, hogy betekintést nyújt a teljes gyártási folyamatra – szó szerint a magtól a végtermékig -, és egyben teljesíti az etikus vitaminok filozófiáját.

Kendertér - kep09

A vitaminok természetes és funkcionális formája, amelyet a szervezet fel tud dolgozni

A vitaminok és ásványi anyagok bármilyen formában előfordulhatnak? És miért ne lehetne mind egyformán hasznos a test számára? Bizony. Szemléltessük a vassal, az egyik legszükségesebb ásványi anyaggal. Az általános étrend-kiegészítőkben például oxid formájában fordul elő. Ennek a formulának kevés haszna van a test számára, viszont az alacsony ára miatt gyakran használják a különböző étrend-kiegészítőkben ebben a formában. A Viridian például a Liquid Iron termékében a Murraya koenigii (Curry levélfa) növény leveleiből származó közvetlen kivonatot használ, amely 100%-ban természetes formában biztosítja a vasat.

Kendertér - kep10

GMO mentes

A géntechnológiával módosított növények természetellenesek. Ezeket elsősorban a hozam növelésére hozták létre, emellett az agrokémiai ipar termékei. A Viridian termékekben soha nem talál GMO összetevőket.

Kendertér - kep12

Besugárzás mentes összetevők nélkül

Az élelmiszerek besugárzása ionizáló sugárzással (alfa, béta, gamma, röntgensugárzás, stb.) történik – azaz radioaktív sugárzással, azért, hogy a benne lévő enzimeket és élő biokultúrákat deaktiválják, ami meghosszabbítja az eltarthatóságukat.

Állati eredetű összetevők nélkül

Az állati eredetű összetevők talán nem mindig károsak, de a Viridian igyekszik annyi vegán terméket előállítani, amennyit csak lehetséges.

Mesterséges édesítőszer nélkül

A mesterséges édesítőszereknek alkalmasabbaknak kellene lenniük a cukor alternatívájaként, azonban ezek mesterséges (szintetikus) molekuláris kombinációk, amelyek természetellenesek a testünk és a környezet számára. Miért fogyasszunk valamit, ami nem való sem a testünknek, sem a környezetünkbe?

Kendertér - kep11

 

Mesterséges színezék és tartósítószer mentes

Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert. Ilyeneket és más mesterséges adalékanyagokat nem talál a Viridian termékekben.

Magnézium-sztearát, titán-dioxid és sellak mentes

Színezőanyagként titán-dioxidot, más néven titánfehéret használnak. Megtalálható számos gyógyszerészeti termékben, gyakori az étrend-kiegészítőkben, iparilag feldolgozott élelmiszerekben, teniszpályákon a pályát határoló vonalként, és a Saturn V rakétán is, aminek külső felületén festékként használták. A magnézium-sztearátot kenőanyagként használják – megakadályozza, hogy a nagy nyomáson történő tablettává préseléskor a tabletta alkotóelemei a prés alkatrészeihez tapadjanak. Vízzel és szappannal keveredve oldhatatlan anyagot képez, amelytől például azok a tipikus, nem eltávolítható gyűrűk képződnek a fürdőkádakon, amit szappanlerakódásnak nevezünk. A sellak egy gyanta, amelyet egy nőstény lakkféreg, egy Indiában élő rovar választ ki. Ennek a gyantának a lemezei feloldódnak etil-alkoholban, folyékony sellakkot képezve, amelyet lakként és mázként használnak. Ezeket az anyagokat gyakran használják étrend-kiegészítőkben, gyógyszerekben és élelmiszerekben. A Viridian étrend-kiegészítők ezeket az anyagokat nem tartalmazzák.

Viridian 100% Organikus Omega 3:6:9 Szépségolaj - kenderélelmiszer - Kendertér

Ökológiai palackok

A Viridian úgynevezett borostyánszínű üvegből készült üvegpalackokat használ, amelyek megvédik a tartalmat a fénytől és a hőtől. Ugyanakkor újrahasznosíthatók vagy újra felhasználhatók. A palackok kupakja újrahasznosítható alumíniumból készül, a kupakon lévő záró pedig kukoricakeményítőből, ugyanis a Viridian nem használ műanyagot.

Kendertér - kep05

Pálmaolaj mentes

A Viridian a világ első vitamin márkája, amely megkapta a POFCAP – The Palm Oil Free Accreditation Program tanúsítványt. Ez garantálja, hogy a márka nem használ pálmaolajat termékeiben vagy gyártás során.

Kiszerelés: 200 ml

Adagolás:  fogyassz napi 3 teáskanállal étkezés közben vagy orvosod ajánlása szerint.

Ez a rendkívül tápláló olaj hozzáadható gyümölcs- vagy zöldségturmixokhoz, salátákhoz, öntetekhez, mártogatókhoz, levesekhez, vagy ízesítheti vele a zöldségek, tésztákat, rizst és burgonyát.
Kifejezetten terhesség és szoptatás idején való használatra készült.

Figyelmeztetés:  Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 6 héten belül elfogyasztandó. Alkalmas vegánok számára.


Tápanyag-információ:
 15 ml (körülbelül 1 napi adag):
 alfa-linolénsav (omega-3)
 1959 mg (43%)
 linolsav (omega-6)
 1000 mg (22%)
 olajsav (omega-9)
 910 mg (20%)
DHA (dokozahexénsav)
 273 mg

15 ml (körülbelül 1 adag) a következőket tartalmazza: 1959 mg alfa -linolénsav (Omega 3), 43%; linolsav (omega 6) 1000 mg, 22%; olajsav (Omega 9) 910 mg, 20%; DHA (dokozahexénsav) 273 mg.

Összetevők 5 ml -ben (kb. 1 teáskanál):  szerves arany lenmagolaj 3094 mg, 68%; szerves kendermagolaj 683 mg, 15%; rizskorpa olaj 410 mg, 9%; szerves avokádóolaj 228 mg, 5%; áfonyamagolaj 46 mg, 1%; DHA (Schosachytrium óceáni algákból nyert dokozahexaénsav, tengeri mikroalgák) 91 mg, 2%.

% – a termék összetevőjének százalékos aránya.

A csomag körülbelül 40 teáskanál 200 ml -t tartalmaz.