0

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Viridikid Olaj Gyermekeknek 200ml

Print Friendly, PDF & Email

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Viridikid Olaj Gyermekeknek 200ml

Ár: 4.400 Ft

Kosárba teszem

100% organikus olaj gyermekeknek

– BIO olaj omega 3,6 és 9 telítetlen zsírsavakkal
– Kizárólag növényi forrásból
– 1 éves kortól alkalmas gyermekeknek az optimális telítetlen zsírsav aránya miatt

Kellemesen és természetesen ízesített bio vanília és bio narancs olajokkal. Ez a rendkívül tápláló olaj hozzáadható gyümölcs turmixokhoz vagy salátákhoz, de akár magában is szedhető.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A gyermekünk egészségéért

A telítetlen zsírsavak a kiegyensúlyozott mértékben mikroelemeket tartalmazó megfelelő táplálkozás egyik alappillére. A szervezet számára nagyon fontosak, különösen az agy számára – aminek mintegy 40%-át teszik ki, és az idegrendszer számára – az idegmembránok körülbelül 50%-a telítetlen zsírsavakból áll, különösen DHA-ból.

A telítetlen zsírsavak esetén nagyon fontos, hogy milyen arányban fogyasztjuk őket. Ennek az aránynak 1: 4 és 1: 5 (omega 3: omega 6/9) között kell lennie. Néha 1: 2 is lehet ez az arány. Sajnos jelenleg az étrendünkben ez az arány 1:15 és 1:20 között van. A Viridikid 100% szerves omega olaj ezért 51% omega-3, 26% omega-6 és 16% omega-9-et tartalmaz.

Egy másik előny, különösen a gyermekek számára, a kizárólag növényi összetétele. Az Omega-3 nagyon hatékonyan fedezhető minőségi halolajjal, de ennek az ízét a gyerekek nem szokták kedvelni. A Viridikid Olajat azonban magvakból (len, tök és kender) készítik, és vaníliával és narancsolajjal ízesítik. Éppen ezért remek az íze. Fogyasztható közvetlenül kanálból, vagy hozzáadható az ételekhez, ahol az íze könnyen elveszik, így a gyerekek is könnyebben fogyasztják. Alkalmas mindazoknak is, akik telítetlen zsírsavak tisztán növényi forrását keresik.

A termék minden olyan személy számára alkalmas, aki a következőkre összpontosít:

-a telítetlen zsírsavak pótlása gyermekeknél 1 éves kortól
-a testi és lelki fejlődés támogatása

A Viridian Nutrition márkájú termékek csak bioaktív összetevők tiszta keverékét tartalmazzák = 100% hatóanyag és 0% ballaszt adalékanyag és kötőanyag. A Viridian Nutrition garantálja termékei kiváló minőségét és tisztaságát a teljes gyártási folyamat alapos ellenőrzésével. A vetőmagtól a végtermékig = együttműködik a helyi termelőkkel és termesztőkkel, akik a legmagasabb minőségre összpontosítanak. Etikai okokból a Viridian Nutrition márka nem használ pálmaolajat termékeiben, és nem teszteli termékeit állatokon. Minden termék csomagolása 100% -ban ökológiai.

Etikus étrend-kiegészítők

Mit is jelent ez – etikus étrend-kiegészítő? Ez azt jelenti, hogy a Viridian márkájú kiegészítők kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, és egyáltalán nem tartalmaznak ballaszt összetevőket. Ezek mind biogazdálkodásból származnak, nem tesztelték állatokon. Az is fontos, hogy a Viridian márka családi tulajdonban van, ezáltal nem része semmilyen gyógyszeripari vagy más vállalatnak. A Viridian az etikus megközelítésen alapul az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel szemben, valamint mindig törekszik termékei környezetbarát jellegének megőrzésére.

Kendertér - kep08

Minden összetevő 100%-ban bioaktív

Ennek magától értetődőnek kellene lennie. Az igazság azonban az, hogy általában sok termék nagyrészt szintetikus összetevőket tartalmaz, emellett nagy mennyiségű ballaszt adalékanyagot, stabilizátort, kötőanyagot és mesterséges édesítőszereket.

Kendertér - kep06

A helyi termelők támogatása

A Viridian egyik legfontosabb elve a helyi gazdák és a helyi nyersanyagtermelők (nem nemzetközi vállalatok) támogatása, akikkel nagyon korrekt és tisztességes kapcsolatot ápol. A Viridian azzal garantálja a táplálékkiegészítők minőségét, hogy betekintést nyújt a teljes gyártási folyamatra – szó szerint a magtól a végtermékig -, és egyben teljesíti az etikus vitaminok filozófiáját.

Kendertér - kep09

A vitaminok természetes és funkcionális formája, amelyet a szervezet fel tud dolgozni

A vitaminok és ásványi anyagok bármilyen formában előfordulhatnak? És miért ne lehetne mind egyformán hasznos a test számára? Bizony. Szemléltessük a vassal, az egyik legszükségesebb ásványi anyaggal. Az általános étrend-kiegészítőkben például oxid formájában fordul elő. Ennek a formulának kevés haszna van a test számára, viszont az alacsony ára miatt gyakran használják a különböző étrend-kiegészítőkben ebben a formában. A Viridian például a Liquid Iron termékében a Murraya koenigii (Curry levélfa) növény leveleiből származó közvetlen kivonatot használ, amely 100%-ban természetes formában biztosítja a vasat.

Kendertér - kep10

GMO mentes

A géntechnológiával módosított növények természetellenesek. Ezeket elsősorban a hozam növelésére hozták létre, emellett az agrokémiai ipar termékei. A Viridian termékekben soha nem talál GMO összetevőket.

Kendertér - kep12

Besugárzás mentes összetevők nélkül

Az élelmiszerek besugárzása ionizáló sugárzással (alfa, béta, gamma, röntgensugárzás, stb.) történik – azaz radioaktív sugárzással, azért, hogy a benne lévő enzimeket és élő biokultúrákat deaktiválják, ami meghosszabbítja az eltarthatóságukat.

Állati eredetű összetevők nélkül

Az állati eredetű összetevők talán nem mindig károsak, de a Viridian igyekszik annyi vegán terméket előállítani, amennyit csak lehetséges.

Mesterséges édesítőszer nélkül

A mesterséges édesítőszereknek alkalmasabbaknak kellene lenniük a cukor alternatívájaként, azonban ezek mesterséges (szintetikus) molekuláris kombinációk, amelyek természetellenesek a testünk és a környezet számára. Miért fogyasszunk valamit, ami nem való sem a testünknek, sem a környezetünkbe?

Kendertér - kep11

 

Mesterséges színezék és tartósítószer mentes

Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert. Ilyeneket és más mesterséges adalékanyagokat nem talál a Viridian termékekben.

Magnézium-sztearát, titán-dioxid és sellak mentes

Színezőanyagként titán-dioxidot, más néven titánfehéret használnak. Megtalálható számos gyógyszerészeti termékben, gyakori az étrend-kiegészítőkben, iparilag feldolgozott élelmiszerekben, teniszpályákon a pályát határoló vonalként, és a Saturn V rakétán is, aminek külső felületén festékként használták. A magnézium-sztearátot kenőanyagként használják – megakadályozza, hogy a nagy nyomáson történő tablettává préseléskor a tabletta alkotóelemei a prés alkatrészeihez tapadjanak. Vízzel és szappannal keveredve oldhatatlan anyagot képez, amelytől például azok a tipikus, nem eltávolítható gyűrűk képződnek a fürdőkádakon, amit szappanlerakódásnak nevezünk. A sellak egy gyanta, amelyet egy nőstény lakkféreg, egy Indiában élő rovar választ ki. Ennek a gyantának a lemezei feloldódnak etil-alkoholban, folyékony sellakkot képezve, amelyet lakként és mázként használnak. Ezeket az anyagokat gyakran használják étrend-kiegészítőkben, gyógyszerekben és élelmiszerekben. A Viridian étrend-kiegészítők ezeket az anyagokat nem tartalmazzák.

Viridian 100% Organikus Omega 3:6:9 Szépségolaj - kenderélelmiszer - Kendertér

Ökológiai palackok

A Viridian úgynevezett borostyánszínű üvegből készült üvegpalackokat használ, amelyek megvédik a tartalmat a fénytől és a hőtől. Ugyanakkor újrahasznosíthatók vagy újra felhasználhatók. A palackok kupakja újrahasznosítható alumíniumból készül, a kupakon lévő záró pedig kukoricakeményítőből, ugyanis a Viridian nem használ műanyagot.

Kendertér - kep05

Pálmaolaj mentes

A Viridian a világ első vitamin márkája, amely megkapta a POFCAP – The Palm Oil Free Accreditation Program tanúsítványt. Ez garantálja, hogy a márka nem használ pálmaolajat termékeiben vagy gyártás során.

Kiszerelés: 200 ml

Adagolás:  1-2 éves gyermekeknek 5 ml (1 teáskanál) naponta, 2-6 éves gyermekeknek 10 ml (2 teáskanál) naponta, 6 éves kor felett 15 ml (3 teáskanál) naponta étkezés közben, vagy az orvos ajánlása szerint.

Figyelmeztetés:  Nem alkalmas terhes és szoptató nőknek. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Alkalmas vegánok számára. Tárolja száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 6 héten belül elfogyasztandó.


Tápanyag-információ:
 5 ml biztosítja:
 alfa-linolénsav (omega-3)
 2330 mg (51%)
 linolsav (omega-6)
 1235 mg (25%)
 gamma-linolénsav (omega-6)
 14 mg (1%)
 olajsav (omega-9)
 699 mg (16%)
* 1 adag 5 ml -nek felel meg. A csomag 40 adagot tartalmaz.
Összetevők 5 ml -ben * (kb. Teáskanál):  szerves lenolaj 3731 mg (82%), szerves kenderolaj 523 mg (11,5%), bio avokádóolaj 137 mg (3%), bio tök olaj 137 mg (3%) , Szerves vaníliaolaj 11 mg (0,25%), Szerves narancshéj olaj 11 mg (0,25%).
Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmazó olajok keveréke.