0

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Szépségolaj 200ml

Print Friendly, PDF & Email

Viridian Nutrition 100% Organikus Omega 3:6:9 Szépségolaj 200ml

Cikkszám: KT_4ZJQH Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , EAN: 5060003595007

Ár: 4.530 Ft

Kosárba teszem
Organikus Szépségolaj

Kiegyensúlyozott Omega 3: 6: 9 telítetlen zsírsavforrás, beleértve a GLA-t is. Természetes antioxidánsok széles skáláját tartalmazza, mint például az E -vitamin, a karotinoidok és a lutein. Kellemes az íze, így bátran hozzáadhatja kedvenc koktéljához vagy ételéhez. Ez az olaj a neves Soil Association ökológiai minősítéssel rendelkezik.

A termék minden olyan személy számára alkalmas, aki a következőkre összpontosít:

– minőségi és rugalmas bőr
– problémamentes bőr fenntartása
– minőségi haj és a körmök

 

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

A Viridian Nutrition márkájú termékek csak bioaktív összetevők tiszta keverékét tartalmazzák = 100% hatóanyag és 0% ballaszt adalékanyag és kötőanyag. A Viridian Nutrition garantálja termékei kiváló minőségét és tisztaságát a teljes gyártási folyamat alapos ellenőrzésével. A vetőmagtól a végtermékig = együttműködik a helyi termelőkkel és termesztőkkel, akik a legmagasabb minőségre összpontosítanak. Etikai okokból a Viridian Nutrition márka nem használ pálmaolajat termékeiben, és nem teszteli termékeit állatokon. Minden termék csomagolása 100% -ban ökológiai.

Etikus étrend-kiegészítők

Mit is jelent ez – etikus étrend-kiegészítő? Ez azt jelenti, hogy a Viridian márkájú kiegészítők kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, és egyáltalán nem tartalmaznak ballaszt összetevőket. Ezek mind biogazdálkodásból származnak, nem tesztelték állatokon. Az is fontos, hogy a Viridian márka családi tulajdonban van, ezáltal nem része semmilyen gyógyszeripari vagy más vállalatnak. A Viridian az etikus megközelítésen alapul az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel szemben, valamint mindig törekszik termékei környezetbarát jellegének megőrzésére.

Kendertér - kep08

Minden összetevő 100%-ban bioaktív

Ennek magától értetődőnek kellene lennie. Az igazság azonban az, hogy általában sok termék nagyrészt szintetikus összetevőket tartalmaz, emellett nagy mennyiségű ballaszt adalékanyagot, stabilizátort, kötőanyagot és mesterséges édesítőszereket.

Kendertér - kep06

A helyi termelők támogatása

A Viridian egyik legfontosabb elve a helyi gazdák és a helyi nyersanyagtermelők (nem nemzetközi vállalatok) támogatása, akikkel nagyon korrekt és tisztességes kapcsolatot ápol. A Viridian azzal garantálja a táplálékkiegészítők minőségét, hogy betekintést nyújt a teljes gyártási folyamatra – szó szerint a magtól a végtermékig -, és egyben teljesíti az etikus vitaminok filozófiáját.

Kendertér - kep09

A vitaminok természetes és funkcionális formája, amelyet a szervezet fel tud dolgozni

A vitaminok és ásványi anyagok bármilyen formában előfordulhatnak? És miért ne lehetne mind egyformán hasznos a test számára? Bizony. Szemléltessük a vassal, az egyik legszükségesebb ásványi anyaggal. Az általános étrend-kiegészítőkben például oxid formájában fordul elő. Ennek a formulának kevés haszna van a test számára, viszont az alacsony ára miatt gyakran használják a különböző étrend-kiegészítőkben ebben a formában. A Viridian például a Liquid Iron termékében a Murraya koenigii (Curry levélfa) növény leveleiből származó közvetlen kivonatot használ, amely 100%-ban természetes formában biztosítja a vasat.

Kendertér - kep10

GMO mentes

A géntechnológiával módosított növények természetellenesek. Ezeket elsősorban a hozam növelésére hozták létre, emellett az agrokémiai ipar termékei. A Viridian termékekben soha nem talál GMO összetevőket.

Kendertér - kep12

Besugárzás mentes összetevők nélkül

Az élelmiszerek besugárzása ionizáló sugárzással (alfa, béta, gamma, röntgensugárzás, stb.) történik – azaz radioaktív sugárzással, azért, hogy a benne lévő enzimeket és élő biokultúrákat deaktiválják, ami meghosszabbítja az eltarthatóságukat.

Állati eredetű összetevők nélkül

Az állati eredetű összetevők talán nem mindig károsak, de a Viridian igyekszik annyi vegán terméket előállítani, amennyit csak lehetséges.

Mesterséges édesítőszer nélkül

A mesterséges édesítőszereknek alkalmasabbaknak kellene lenniük a cukor alternatívájaként, azonban ezek mesterséges (szintetikus) molekuláris kombinációk, amelyek természetellenesek a testünk és a környezet számára. Miért fogyasszunk valamit, ami nem való sem a testünknek, sem a környezetünkbe?

Kendertér - kep11

 

Mesterséges színezék és tartósítószer mentes

Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert. Ilyeneket és más mesterséges adalékanyagokat nem talál a Viridian termékekben.

Magnézium-sztearát, titán-dioxid és sellak mentes

Színezőanyagként titán-dioxidot, más néven titánfehéret használnak. Megtalálható számos gyógyszerészeti termékben, gyakori az étrend-kiegészítőkben, iparilag feldolgozott élelmiszerekben, teniszpályákon a pályát határoló vonalként, és a Saturn V rakétán is, aminek külső felületén festékként használták. A magnézium-sztearátot kenőanyagként használják – megakadályozza, hogy a nagy nyomáson történő tablettává préseléskor a tabletta alkotóelemei a prés alkatrészeihez tapadjanak. Vízzel és szappannal keveredve oldhatatlan anyagot képez, amelytől például azok a tipikus, nem eltávolítható gyűrűk képződnek a fürdőkádakon, amit szappanlerakódásnak nevezünk. A sellak egy gyanta, amelyet egy nőstény lakkféreg, egy Indiában élő rovar választ ki. Ennek a gyantának a lemezei feloldódnak etil-alkoholban, folyékony sellakkot képezve, amelyet lakként és mázként használnak. Ezeket az anyagokat gyakran használják étrend-kiegészítőkben, gyógyszerekben és élelmiszerekben. A Viridian étrend-kiegészítők ezeket az anyagokat nem tartalmazzák.

Viridian 100% Organikus Omega 3:6:9 Szépségolaj - kenderélelmiszer - Kendertér

Ökológiai palackok

A Viridian úgynevezett borostyánszínű üvegből készült üvegpalackokat használ, amelyek megvédik a tartalmat a fénytől és a hőtől. Ugyanakkor újrahasznosíthatók vagy újra felhasználhatók. A palackok kupakja újrahasznosítható alumíniumból készül, a kupakon lévő záró pedig kukoricakeményítőből, ugyanis a Viridian nem használ műanyagot.

Kendertér - kep05

Pálmaolaj mentes

A Viridian a világ első vitamin márkája, amely megkapta a POFCAP – The Palm Oil Free Accreditation Program tanúsítványt. Ez garantálja, hogy a márka nem használ pálmaolajat termékeiben vagy gyártás során.

Kiszerelés: 200 ml

Ajánlott adagolás:  Adagoljon 1-2 teáskanálnyit (1 teáskanál = 5 ml) folyamatosan a nap folyamán, vagy az orvosa ajánlása szerint. Az olajat hozzáadhatja kedvenc ételeihez, zöldségsalátájához, koktéljához vagy akár magában is fogyaszthatja.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekeknek, várandós és szoptató nőknek, hacsak orvosa másképp nem rendeli. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, száraz helyen tárolandó.


Tápanyag-információ:
 A csomagban lévő adagok száma: 20-40
 100 ml
 5 ml (1 teáskanál)
 alfa -linolénsav ( omega -3 )
 30400 mg
 1520 mg
 linolsav (omega 6)
 30400 mg
 1520 mg
 gamma -linolénsav (omega 6)
 1400 mg
 70 mg
 olajsav (omega 9)
 1520 mg
 76 mg
Összetevők 5 ml -ben: bio lenmagolaj 2090 mg (48%), bio kendermagolaj 1570 mg (36%), bio avokádóolaj 260 mg (6%), bio ligetszépeolaj 220 mg (5%), bio tökmag olaj 220 mg (5%).