0

Kender kozmetikum

Print Friendly, PDF & Email

BIO KENDERKOZMETIKUMOK “INTO THE WILD/ÚT A VADONBA”

“Az egészséges és rugalmas bőrért”

A BioBloom bio kozmetikumok kínálatában testápoló, arckrém, kézkrém és SOS balzsam található. A szerves kender kozmetikumok teljesen természetes módon táplálják és kényeztetik a bőrt, aroma fokozók és mesterséges adalékok nélkül.

Mint a vadonban eltöltött séta után, a BioBloom “Into the Wild” kozmetikumok hiteles élénkség, frissesség és egyensúly érzetet nyújtanak a bőrödnek.

A kozmetikai termékek kenderolajat és kendertea kivonatot tartalmaznak, valamint más értékes természetes összetevőket, ideértve a védő körömvirág-kivonatot, kamillát, tápláló argánolajat, aloe verát és kakaóvajat. A bevált kultúrnövénnyel, kenderrel kombinálva a növényi összetevők teljes mértékben fejtik ki hatásukat a bőrödön.

A tanúsított szerves kender kozmetikumok kiváló minőségű üvegpalackokba vannak palackozva, táplálják és regenerálják a bőröd, és gyönyörű, egészséges bőrt eredményeznek – 100% -ban természetes és biológiai módon.

 Felhasználás: Szükség szerint, reggel és este bőségesen vidd fel a bőrfelületre, óvatosan masszírozd be és hagyd teljesen beszívódni. Kerüld a szem környékét.

Amit képviselünk:
Kendertér - Herz dafürstehenwir
Kendertér - ABG Logo frei 120x121

Állatkísérlet mentes, vegán, organikus, allergén illatanyagoktól mentes, pálmaolaj mentes

Kendertér - biobloom bio bodylotion 150ml testapolo kenderter
Testápoló
Kendertér - biobloom bio gesichtscreme 50ml arckrem kenderter
Arckrém
Kendertér - biobloom bio handcreme 50ml kezkrem kenderter
Kézkrém
Kendertér - SOSBalsam RGB light
SOS Balzsam