körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabisz lehetséges előnyeit több ezer éve dokumentálják. A történelmi könyvek és irodalom már Kr.e. 1500-2000-től írja le a kannabisz növény sok lehetséges jótékony hatását. A lehetséges terápiás hatásait Claudius Galen és Pedanius Dioscorides már az ókori Görögországban dokumentálta.

A kannabisz növény kémiai vegyületeket tartalmaz amiket kannabinoidokként ismerünk, ez a csoport több mint 100 aktív vegyületből áll. Az emberi test kannabinoid receptorokat (CB1 és CB2) tartalmaz, amik az egész testben jelen vannak, és a kannabinoidok általi aktiválással közvetítik a fiziológiai folyamatokat.

Néhány a cikkben részletesebben tárgyalt előny: erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, idegvédő hatás és az általános jólétre gyakorolt hatás

OLVASS TOVÁBB

https://kenderter.eu/cbd-olaj-elonyei/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok