körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Esken arról számolt be a Funke médiacsoport újságainak, hogy támogatja a könnyű drogok, mint például a kannabisz legalizálását. Ez a lépés tehermentesítené a rendőrséget és az igazságszolgáltatást, és figyelembe venné a társadalmi valóságot. A kannabisz egészségi kockázata hasonló az alkoholéhoz. Walter Borjans hozzátette, hogy a kriminalizálás több problémát okozott, mint amennyit megoldott. Ebben a Bűnügyi Nyomozók Szövetségével is egyetértett.

Göring-Eckardt a Zöld Párt vezetője is már szólt korábban a könnyű drogok legalizálása mellett. “A kannabisz tilalom kudarcot vallott”, mondta. A tilalmi politika csak a szervezett bűnözés előnyeit szolgálja. “Szabályozott és ellenőrzött rendszerre van szükség a kannabisz termesztését, kereskedelmét és értékesítését illetően”, mondta a ‘zöld’ politikus.


Kendertér - 82007435 159306158812645 3442683761127325696 o.jpg? nc cat=108& nc ohc=5JEv1s78ut4AQm5q3XXA7b7JAgzeBBMssjVWOcVgaT9u 4WupBp9RdHew& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok