körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Sorra látni a videókat, ahogy az emberek, javarészt színes bőrűek revánsot vesznek a megölt George Floyd életéért. Törnek, zúznak, gyújtogatnak. Vajon helyes ez?

Tegyük fel a kérdést fordítva. Ezek az emberek általában nap mint nap keményen dolgoznak és éltetnek egy rendszert ami kizsákmányol, megoszt, behatárol végső soron uralkodik… Mert az ember birka, mondják a ‘nagyok’, akik szerint a mindenkori politikai rendszerek nélkül nincs fegyelem. Akkor most helyes ez? Helyes azokat az üzleteket, intézményeket porig rombolni amit addig ők (a birkák) építettek? Kié az ország? A vezetőké, vagy a népé akik építik majd életben tartják azt az elköltött pénzükkel? Mi dolgozunk a vezetőinknek, vagy ők nekünk?

Amíg az ember ember fölött uralkodni akar nem lesz nyugalom és béke! Amikor a drogokat, alkoholt és egyéb manapság korlátozott, sok esetben tiltott dolgokat szabadon használhattak az emberek a társadalom semmivel sem volt züllöttebb. Minél inkább korlátozni akarsz egy embert, minél inkább befolyásolni az annál inkább ki akar majd törni! Minél több szabályt, korlátot alkotsz annál több mindennek kell megfelelni, de az emberek sokfélék! Gondolom mondani sem kell,hogy egy ilyen fajta rezsim fenntartása érdekében bután is kell tartani a népet.

Szóval nyugodtan el lehet gondolkodni azon, hogy hová vezet például a zéró tolerancia, meg a tiltás. Amit a kormányunk minden lépésével csak tovább szigorít…

Mikor lesznek a mi rendőreink, akik a mi pénzünkből élnek, a mi védelmezőink és nem a mindenkori kormányé? Mikor lesz egy olyan érett politikai rendszer ami az összefogást hirdeti, az összetartozásra neveli a népet és nem jobbra vagy balra húz és megosztja a tömeget? Ideje felfogni, hogy a tiltás teremti meg az alvilágot, a maffiát és az erőszakot.

Mikor okozott akármelyik drog önmagában, hát még a kannabisz, ilyen fokú társadalmi pusztítást, mint amibe a különböző ideológiák és rendszerek hajtanak bennünket?

Szóval nem, nem helyes rombolni, de az ebereket uralni és elnyomni még kevésbé helyes!

Ahogy a képeken látható, ha a hatóság együttműködik akkor a ‘vad’ nép is békével válaszol! Nem mindenki született robotnak, te sem legyél az.

#kannabisszalMagyarországért #C4H #kender360 #kannabisz360

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok